Cum ne schimbam dispozitia!

Sunt foarte multe lucruri care pot sa transforme o zi ploioasa de toamna intr-o zi frumoasa si relaxanta. Trebuie doar sa deschidem ochii si sa folosim fiecare lucru pe care il avem la indemana pentru a ne face ziua si viata mai frumoasa. Consider ca cel mai usor in viata este sa fii trist si deprimat, invidios si frustrat, iar sa fii bun si fericit este adevarata provocare. Fiecare om ar trebui sa aiba propria personalitate, inspirata intr-o oarecare masura de oamenii din jur sau de catre cei pe care ii admira, de mediul in care traieste si de propriile reactii.

Insa din pacate in ultima perioada de timp observ foarte multi oameni care seamana, oameni care copiaza ce vad in jur si care isi insusesc preferintele altora doar pentru ca asa li se pare “cool” (insa acesta este un subiect amplu pe care nu vreau sa il dezbat acum). Pentru ca vremea ploioasa imi ofera o stare de neliniste si melancolie, am hotarat sa incerc sa imi fac ziua mai frumoasa.

Sunt multe lucruri pe care le puteti face, eu va enumar cateva pe care le-am facut pana acum si care m-au ajutat: am baut o cafea calda cu mult lapte si cu biscuiti, am pus cateva picaturi de ulei de menta intr-o candela pentru aromaterapie, mi-am luat niste haine groase si calduroase dar foarte comode, ascult sforaitul catelului si m-am uitat la cateva filmulete amuzante cu animale.

Mai jos v-am postat un videoclip care are ca si protagonisti cateii si pisicile, pentru a satisface gusturile majoritatii, iar motto-urile de la inceput sunt exact pe gustul meu. Voi ce ati facut azi pentru a va relaxa si pentru a va face ziua mai frumoasa?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.