dragoste

Cum poti impresiona un copil in mediul online

In cazul in care va intrebati ce se mai intampla in ultimul timp in tara noastra, am o poveste care cu siguranta va va surprinde, nu neaparat intr-un mod placut.

Cea mai interesanta stire din utima perioada (parca de vinerea trecuta) este cea a fetei de 12 ani care a incercat sa-si omoare parintii si apoi sa se sinucida.

Povestea, pe scurt, este urmatoarea.

O minora din Timisoara a cunoscut in mediul online (pe o platforma de jocuri) un baiat care i-a “sucit mintile”. Acesta are 27 de ani si a stiut cum sa o abordeze pe adolescenta in devenire.

A facut-o sa aiba incredere in el, apoi a convins-o ca exista ceva intre ei. La scurt timp tanara asculta “orbeste” de iubitul ei si ii trimitea poze provocatoare si mai apoi filmulete sexy.

Cand aceasta a vrut sa plece in vizita, in capitala, la al ei iubit, ea fiind din Timisoara, parintii ei nu au fost de acord. Si ce solutie a gasit tanara? “Cred ca ii omor.”.

Impreuna cu “majorul” ei iubit a incercat sa gaseasca solutii “igienice” ca sa-si ucida parintii. Prima incercare a fost sa le puna clor in apa, dar nu a functionat.

Parintii si tanara reusesc sa scape nevatamati!

Din fericire, pentru parinti, tatal fetei ii descopera intamplator conversatiile cu baiatul din Bucuresti si decide ca fata are probleme grave si trebuie internata intr-un spital.

Acolo adolescenta nu se lasa pagubasa, ia telefoanele celorlalti pacienti si isi continua discutiile cu iubirea vietii ei.

Acesta, mai in gluma mai in serios, incearca sa o convinga ca ar trebui sa se sinucida. De ce nu!?

Din nou din fericire, tanara scapa cu viata. Intr-un final, “Romeo” din capitala este prins si retinut de organele competente.

Mai rar auzim o asemenea poveste de dragoste demna de Shakespeare.

sursa imaginii: http://bit.ly/2vDQgPN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.