puncte albe

Cum putem scapa de punctele albe?!

Nu-mi amintesc exact la ce varsta mi-a aparut primul punct alb pe fata, cert este ca in perioada facultatii aveam deja cinci.

Se zice ca “predispozitia” pentru aceste puncte albe se mosteneste. Daca e asa, atunci o sa am zona ochilor “alba” pentru ca mama mea detine medalia de aur la aceasta categorie.

Sunt atipica majoritatii femeilor de varsta mea, si nu numai. Nu am fost pana acum niciodata la cosmetica, nu imi fac niciun fel de tratamente, nu imi tund sau aranjez parul decat o data la cativa ani, nu am nicio crema sau lotiune. Singurele “chestii femeiesti pentru infrumusetare” pe care le detin sunt rimelul si tusul.

Sa revin la faimoasele mele puncte albe. Pentru ca nu merg la cosmetica si pentru ca mi-am dorit tot mai des in ultimii doi ani sa scap de ele, am decis ca e timpul sa fac ceva.

Am descoperit un dermatolog bun pentru problemele mele cu psoriazisul. Aceasta doctorita (Cristina Cotruta) lucreaza intr-o clinica care se ocupa nu doar de tratarea pielii, ci si de infrumusetarea ei.

Am decis sa-mi scot punctele printr-o metoda care nu stiu exact cum se numeste (n-am retinut denumirea), sunt cumva “arse”.

Initial am zis ca voi rezista durerii fara crema anestezica (injectia nu este indicata in zona ochilor), dar nu a fost asa. Durerea este prea mare si nu merita suportata, daca tot poate fi evitata.

Dupa o saptamana de urme pe fata (pielea mea isi revine mai tarziu) am realizat ca din cele 5 puncte albe pe care le aveam in jurul ochilor, patru au ramas inca vizibile.

Doua dintre ele sunt estompate, insa doua sunt la fel, in aceeasi stare. Marti voi merge la control si o sa intreb care este situatia sau motivul pentru care nu am scapat definitiv de punctele albe.

Inca sper ca trebuie sa mai treaca ceva timp pana cand voi vedea rezultatul final. Imi doresc sa nu fiu nevoita sa repet procedura pentru ca voi arata ca si un clovn tocmai de Paste.

Va tin la curent cu noutatile, daca recomand sau nu aceasta procedura. Data viitoare voi intreba si cum se numeste, pentru a fi explicita!

sursa imaginii: womenshealthmag.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.