Cum sa aratati bine in camasa pe timpul verii!

Desi vara aceasta s-a lasat destul de mult asteptata in Romania, temperaturile mari au inceput sa isi faca simtita prezenta. Pentru un barbat care trebuie sa mearga prin temperaturi de peste 33 de grade Celsius imbracat la costum cu cravata, problema transpiratiei e una deosebit de importanta, intrucat ea poate ruina o intalnire de afaceri.

Cum sa aratati bine in camasa pe timpul verii?

In primul rand, alegeti camasi cu maneci scurte pentru intalnirile formale, chiar si pe sub sacou. Ele nu ar trebui sa aiba o densitate prea mare si nici nu ar trebui sa fie din altceva decat din bumbac.
Cele mai multe camasi barbatesti
sunt din bumbac 100%, material care lasa pielea sa respire, insa daca vorbim de camasi ieftine, se prea poate ca procentajul de poliester sa fie destul de mare.

In al doilea rand, renuntati la sacourile negre si orientati-va spre ceva de culoare deschisa, preferabil dintr-un material tot din bumbac, care sa nu se sifoneze si nici sa nu fie nepotrivit intr-o intalnire de afaceri.
Daca serviciul presupune munca de teren, atunci luati-va cateva camasi de schimb, pe care sa le schimbati la 3-4 ore sau atunci cand este necesar. Chiar daca asta inseamna mai multe haine de spalat la sfarsitul zilei, macar aveti siguranta ca imaginea voastra ramane nepatata si la propriu, dar si la figurat.

Apoi, celor supraponderali li se recomanda sa piarda cateva kilograme. Cu cat mai multe kilograme de grasime in minus, cu atat mai mica va fi activitatea glandelor sebacee, deci cu atat mai putina transpiratie. Corpul nu se va mai incalzi, deci nu va mai avea nevoie sa se racoreasca, asadar apa nu va mai fi eliminata din corp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.