cum sa iti surprinzi

Cum sa iti surprinzi iubitul!

Chiar daca sarbatorile care celebrau ziua iubirii (Valentine’s Day sau Dragobetele) au trecut, asta nu inseamna ca in restul anului trebuie sa neglijam persoana de langa noi. De-a lungul anilor am observat ca foarte multe prietene isi neglijau iubitii, in special cele care aveau o relatie de durata. Uitau sa se aranjeze, sa faca gesturi marunte pentru partenerii lor, pur si simplu sa le demonstreze zi de zi ca sunt speciali. Aceste mici “neglijente” nu destrama o relatie, dar contribuie intr-o masura mai mare sau mai mica la aparitia anumitor neplaceri in viata de cuplu.

Din acest motiv, astazi va voi impartasi cateva mici “trucuri” care va pot ajuta sa transformati o zi oarecare intr-o zi deosebita, demna de memorat. Probabil ati aplicat deja unele dintre aceste metode sau doar ati auzit de ele, trebuie sa stiti ca orice va trece prin cap poate fi aplicat si personalizat relatie voastre. Personal sunt un fan al masajelor, de orice gen, din acest motiv de foarte multe ori alung stresul si oboseala prietenului meu facandu-i un masaj (cu sau fara uleiuri aromatice, depinde de situatie).

Cel mai placut este faptul ca acest gest se intoarce si in favoarea mea si astfel de multe ori reusim sa ne schimbam ziua foarte simplu, masandu-ne. Uneori, cand a condus o perioada mai lunga de timp, in pauza de “dezmortire” ii fac un masaj la gat si la umeri, il ajuta foarte mult deoarece in timpul condusului acumuleaza multa tensiune. Cinele romantice, acompaniate de o muzica in surdina (aleg melodiile pe care le asculta cel mai mult in perioada respectiva), cu un pahar de vin (de obicei rosu) si cu o tinuta putin mai “indecenta”, reusesc de asemenea sa il surprinda in mod placut.

De asemenea imi place sa ii fac cadouri mici, care insa au o anumita importanta, pe care le ascund prin dulapul lui, de cele mai multe ori insotite de biletele haioase. Biletelele sau mesajele “siropoase” au devenit un fel de rutina, reprezentand de foarte multe ori o surpriza placuta. Voi cum alegeti sa va surprindeti iubitul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.