Cum sa speriem hotii!

Chiar daca femeile sunt considerate a fi “sexul frumos”, in acelasi timp acestea sunt considerate a fi si “sexul slab”. Acesta este si motivul principal pentru care cele mai multe atacuri si furturi au ca si tinta femeile. Cu siguranta fiecare femeie are cel putin o prietena sau o cunostinta care a fost jefuita, personal cunosc vreo 3 cazuri (in unul dintre acestea am fost si eu de fata – uneori chiar nu ai ce sa faci). De multe ori in plina zi sau pe inserate, femeile sunt atacate tocmai din cauza faptului ca nu se pot apara, devenind astfel victime sigure.

Probabil pentru a mari siguranta femeile si pentru a le usura viata de zi cu zi, cei de la compania Marks and Spencer au dezvoltat un dispozitiv care ne ajuta in situatiile “dificile”. Acest dispozitiv, pe care il putem numi cu usurinta gadget, are aspectul unui telefon mobil insa de dimensiuni reduse (7,7 x 3,7 x 2,2 cm). Cu un aspect placut, chiar la moda as putea afirma, acest dispozitiv poate fi atasat cu usurinta la poseta sau la chei, fiind un accesoriu care ne poate “insoti” peste tot.

De fiecare data cand este actionat acest dispozitiv emite un sunet care imita tipatul unei femei, insa un tipat extrem de puternic deoarece emite 130 de decibeli (adica mai puternic decat o drujba, un pickhammer sau un avion cu reactie). Tipatul emis de dispozitiv va reusi cu siguranta sa sperie sau sa dezorienteze chiar si doar pentru cateva secunde atacatorul, perioada in care putem fugi si ne putem salva.

Pana in momentul de fata au aparut 5 modele de astfel de dispozitive, astfel il veti putea alege pe cel care vi se potriveste mai bine. Fiecare dispozitiv costa 19,5 euro (plus taxele de transport si se gaseste pe site-ul producatorilor), inconvenientul acestuia fiind insa faptul ca bateria poate fi utilizata doar timp de 10 minute si nu poate fi schimbata. In aceasta situatie este indicat sa nu folositi dispozitivul decat atunci cand aveti nevoie, chiar daca sunteti curiosi de sunetul produs ar fi bine sa va temperati curiozitatea. Voi ce parere aveti de acest dispozitiv? Personal sunt extrem de incantata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.