cumparaturi online

Cumparaturi online versus cele din magazine

Tot mai multa lume isi face cumparaturile online chiar si in tara noastra. Fie ca ne cumparam o pereche de adidasi, o rochie sau un parfum, fie ca optam pentru electronice sau chiar alimente, romanii si-au descoperit “pasiunea” pentru acest gen de cumparaturi.

Nu sunt de moda veche, am optat inca de cand eram in facultate pentru cumparaturile online. In acea perioada ne era frica chiar si sa ne scriem numele real in unele website-uri. Nu aveam siguranta si certitudine in achizitiile pe care le faceam. Cu toate acestea licitam pe ebay sau cumparam cate ceva de pe amazon.

Nu am probleme in a-mi cumpara online produsele preferate. Evit cozile din magazine, angajatii care nu-si cunosc produsele, care nu stiu sa vorbeasca frumos sau care sunt de-a dreptul nesuferiti, evit deplasarile si economisesc timp (uneori chiar si bani).

Ideea e ca oricat de mult ar evolua mediul online, tot nu voi putea sa renunt 100% la cumparaturile face-to-face.

Nimic nu se compara cu miscarea pe care o faci atunci cand “dai navala” in mai multe magazine, cu emotiile pe care le ai atunci cand iti cauti marimea printre produsele de la reduceri si cu “fanteziile” pe care le creezi atunci cand incerci o rochie pe care nu ti-o permiti.

Femeie fiind nu prea pot sa-mi cumpar haine online pentru ca de multe ori dau gres. Nu am aceeasi marime la fiecare produs pentru ca depinde materialul, croiul sau cum imi vine. Din acest motiv atunci cand imi achizitionez lenjerie, bluze, camasi sau pantaloni aleg de fiecare data cumparaturile “clasice”.

Cunosc multe fete care isi fac doar online cumparaturile si care detesta acum sa mearga in magazine, dar eu nu ma incadrez in aceasta categorie. Sa fie oare pentru ca nu am marimea 32 la pantaloni? Glumeam!

Voi cum va faceti cumparaturile? Ce preferati: magazinele online sau cele reale?

sursa imaginii: montorahotels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.