curatenie

Curatenia la locul de munca este importanta

Sunt obsedata de curatenie; e un fel de “mostenire” de la maica-mea. Copil fiind si vazand in jurul meu tot timpul curatenie “lucie”, am perceput asta fiind realitatea, normalitatea.

De-a lungul anilor, locurile in care am stat si oamenii alaturi de care am trait m-au adus cu “picioarele pe pamant” si am realizat ca nu voi putea avea curatenia pe care mi-o doresc.

Cum alegi corect un serviciu de curatenie

In primul an in capitala am fost “desemnata” (mai mult fortata de imprejurari) sa caut persoane capabile sa faca curatenie la locul de munca (birou sau office pentru cei mai pretentiosi).

Neavand experienta in domeniu, am inceput prin a intreba in stanga si in dreapta, apeland la cunoscutele recomandari.

Am avut destul de multe experiente neplacute (unele chiar amuzante) pana cand am gasit servicii de curatenie competente. Fie erau femei care furau din produsele de curatenie, fie erau femei care nu faceau ceea ce trebuia.

Nesupravegheate faceau tot ceea ce le trecea prin cap si nu era neaparat tot timpul ceva bun.

Un serviciu de curatenie eficient este necesar oricarei companii

Cea mai haioasa intamplare este cea in care una dintre doamnele de la curatenie stergea monitorul graficianului cu o laveta uda (picura apa de pe ea).

In conditiile in care ii explicasem la inceput ca acel monitor nu trebuie atins, pentru ca se curata special.

O laveta imbibata intr-o apa destul de murdara, pe un monitor sensibil la orice influenta, ca deh, plata finala conteaza.

Daca vrei sa nu iti bati joc de locul de munca, atunci trebuie sa apelezi la servicii de curatenie Piontani Services. Indiferent de tipul biroului, curatenia este necesara si foarte importanta.

Atunci cand ai o firma competenta care se ocupa de curatenie, poti sta linistit ca nu se intampla nimic neplacut; ca nu ai nicio experienta “traumatizanta”.

Experienta conteaza in fiecare domeniu

La fel ca si in orice alt domeniu, experienta conteaza si in oferirea serviciilor de curatenie. Iar experienta presupune eficienta, profesionalism si calitate.

De cele mai multe ori daca ai oameni pe care sa te poti baza sau pe care sa ii poti “trage la raspundere”, vei reusi tot ceea ce iti propui. In caz contrar vei ramane cu dezamagiri si frustrari.

Apelati cu incredere la servicii de curatenie competente, daca va doriti un loc de munca curat si o reputatie “nepatata”.

sursa imaginii: http://bit.ly/2wgWYLU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.