bancuri noi zilnic

Daca ai alege cele mai bune bancuri noi, ai fi fericit?!

Ma numesc Mara si imi plac bancurile. Cam asa ar incepe prezentarea mea pentru “Veseli Anonimi” (in cazul in care ar exista asa ceva).

De fiecare data cand primea taica-miu o revista, primul lucru pe care il citeam era rubrica de bancuri noi. Imi placea sa stiu tot ce a aparut in acest domeniu.

In acea perioada era foarte greu sa fii in pas cu cele mai noi glume. Asa cum stiti deja, accesul la informatie era dificil. Nu eram la un click distanta de informatia dorita, ci la kilometri distanta.

Cand am avut primul calculator, in liceu, am primit o discheta plina cu bancuri. Cred ca erau 1000 in total. Din toate categoriile: Bula, Alinuta, politisti, blonde, olteni, moldoveni, ardeleni, etc.

Le-am citit de atat de multe ori, incat le stiam pe cele mai haioase. In fiecare zi ii ziceam celei mai bune prietene cateva, inaintea celor mai stresante materii. Era modalitatea perfecta de relaxare.

Laboratoarele de informatica erau singurele care ne permiteau accesul online. Restrictionat. Cu toate acestea in loc sa ma joc, ca si alti colegi, eu cautam bancuri noi.

De ce este important sa alegi bancuri noi?!

A ramas asa, un fel de pasiune. Apoi, cand am crescut, cand am ajuns la nivelul in care pot sa caut in fiecare secunda ceea ce vreau sa citesc, acum totul e mult mai simplu.

Uitam de multe ori cat de mult am evoluat. Uitam ca fericirea vine in cele mai simple forme. Mai mult chiar, este gratuita.

Pentru mine bancurile au fost un fel de “liant” spre cele mai lungi si bune prietenii. Atat prietena cea mai buna, cat si sotul, mi-au fost ascultatori fideli.

Nu cred ca e o regula asta, dar pentru mine a functionat. Sa ai o zi urata si sa auzi o gluma care poate sa te faca sa razi cu “gura pana la urechi”, este ceva foarte bun.

Sa nu mai amintesc despre studiile efectuate care atesta ca rasetele sunt un fel de “elixir”, pentru o viata mai lunga si o sanatate mai buna.

Fiecare este liber sa aleaga sa-si traiasca viata asa cum doreste. Sa-si stabileasca limitele si sa-si croiasca propriul drum.

Ar fi bine sa nu uitam insa ca uneori, o simpla gluma, poate fi exact ceea ce avem nevoie. Sa nu uitam ca un zambet, oricat de mic ar fi, poate sa ne schimbe ziua. Poate chiar si pe cea a celor din jurul nostru.

sursa imaginii: http://bit.ly/2ADuCiQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.