hillary-clinton

Daca as avea drept de vot in SUA as alege: Hillary Clinton!

Cred ca e prima data cand stiu care sunt finalistii care se “lupta” pentru a ajunge la “Casa Alba”. Nu stiu daca e datorita faptului ca e prima data cand o femeie ar putea ajunge presedintele Statelor Unite ale Americii sau daca e datorita faptului ca a fost o “batalie cu surle si trambite”.

Recunosc ca nu ma numar printre cei care “sufera” dupa “visul american” si nici printre cei care si-ar dona un rinichi doar ca sa ajunga acolo.

Am avut multe idei preconcepute!

De-a lungul anilor am crezut ca americanii sunt prosti, ca doar noi, romanii, suntem cei mai destepti. De foarte multe ori am preluat idei deja formate despre ce inseamna America si nu am acordat un prea mare interes.

Pentru ca in timp am invatat sa-mi formez propriile idei, care pot sa nu corespunda cu ale multimii, am inteles, in linii mari, ce sunt ei si ii apreciez.

Nu sunt convinsa ca in alegerile din 8 Noiembrie va castiga Hillary Clinton. Pana la urma politica e ceva ce nu putem noi, oamenii de rand, sa controlam.

Politica, pentru mine, e o forma de manipulare in masa, ceva in stilul religiei. Doar cei mai bogati oameni din lume, cei mai puternici si influenti pot face politica, la fel ca si in religie.

Pana la urma este natural sa fie asa, pentru ca nu putem trai pe Terra exact asa cum ne “taie capul”. In fond si la urma urmei suntem 7 miliarde de oameni (parca atatia eram), fiecare cu propria personalitate; trebuie sa coexistam impreuna.

Ar fi mai bine pentru noi, femeile, ca Hillary Clinton sa castige alegerile prezidentiale!

Daca as avea drept de vot in SUA as alege-o pe Hillary Clinton. Probabil si pentru ca e femeie si pentru ca e cunoscuta pentru tot ce a incercat sa faca de-a lungul anilor pentru a aduce femeile, cat de cat, la aceleasi drepturi ca si barbatii.

As alege-o si pentru ca foarte multi artisti consacrati (si dragi mie) o sustin. As alege-o si pentru ca Barack Obama o sustine (sunt din acelasi partid, democrati). As alege-o si pentru ca … Morgan Freeman (si ce voce!).

Morgan Freeman si-a mai imprumutat vocea pentru diferite spoturi publicitare in timpul campaniei lui Hillary.

Daca bine imi aduc aminte si pentru Barack Obama a facut asta. Acum am gasit doar asta:

sursa imaginii: pbs.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.