daca-fiecare-si-ar-face-partea-lui-de-treaba

Daca fiecare si-ar face partea lui de treaba!

Am avut foarte multe “pe cap” in ultimul timp si nu am reusit sa mai scriu si aici. Din pacate, in cazul in care ati observat deja, lipsesc destul de multe articole de pe efeminin.com. De ce?

Intr-un fel e si vina mea! Apoi intervine vechea mea dorinta si frustrare, in acelasi timp: daca fiecare si-ar face partea lui de treaba, ce bine ar fi!

Povestea pe scurt: mi-am schimbat hostul!

I-am trimis programatorului datele de logare ale noului host si ramasese ca el sa salveze si sa faca modificarile. Din pacate el a uitat sa-l mute, eu nu am mai prelungit vechiul host in ideea ca il mutase deja si surpriza a fost ca intr-o zi am observat ca nu mai functioneaza blogul.

Pentru ca el nu era in tara cand am vazut eu asta si pentru ca au mai trecut inca 4 zile pana cand a intrat sa verifice despre ce e vorba, blogul “disparuse”.

Cu mare greutate am recuperat o parte din articole. Noroc ca pe vechiul host era un backup vechi al blogului si am reusit sa mai gasesc cate ceva de acolo. In plus am cautat articolele pe Google dupa continut si imaginile folosind Google Images …. ce sa va mai zic, munca de chinez!

Nu stiu daca a meritat efortul depus, nu stiu daca mai avea rost sa continui nebunia inceputa acum cativa ani aici. Stiu doar ca mi-am dorit sa nu “moara” efeminin, chiar daca nu ii acord prea mult timp si prea multa munca, e o mica parte din mine care inca mai vrea o sansa “la viata”.

Saptamana viitoare o sa incerc sa va mai scriu despre ce imi amintesc ca va impartasisem si nu am putut recupera. Din pacate, nu o sa imi amintesc toate subiectele, pentru ca de obicei intru aici cand vreau sa mai “arunc” cate o idee, o frustrare de cele mai multe ori.

Pana atunci, asta e povestea mea de revenire, pe scurt!

sursa imaginii: b2evolution.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.