femeia fantastica

Daca va plac filmele, am doua recomandari!

Cred ca prima mare pasiune a vietii mele, pe atunci nu cunosteam notiunea de “hobby”, a fost cititul. Nu sunt 100% sigura daca a fost prima, pentru ca nu-mi amintesc daca mersul cu bicicleta mi-a placut de la inceput.

Pana la varsta de 15 ani sa citesc si sa ma plimb cu bicicleta erau singurele lucruri pe care le faceam cu foarte mare placere, zi de zi.

Nu contest faptul ca imi placeau si concediile vacantele cu ai mei, in special cele de la mare, pentru ca puteam sa inot, dar astea erau ocazionale.

Pe atunci si in mediul in care am trait eu nu era la moda, ca si acum, sa te plimbi cu bicicleta si mai ales sa citesti.

Pe vremea aia prietenele mele faceau hainute papusilor Barbie, apoi completau oracole, se jucau “Flori, fete, filme sau baieti”, povesteau despre baieti si incercau cu ei tot feluri de jocuri menite sa ii “apropie” fizic, la propriu.

Eu nu eram pasionata de toate astea, dar uneori ma prefaceam ca le inteleg ca sa nu fiu o “paria” a societatii.

Crescand in mediul rural nu prea aveam cu cine sa povestesc despre ce am citit sau ce-mi preocupa mintea, dar partea buna e ca de la 15 ani am plecat de acasa si a fost diferit.

Cu toate ca imi place sa citesc si am facut-o foarte mult in copilarie, realizez ca in ultimii ani, cam de prin facultate, nu am mai avut timpul necesar. Si cam din perioada aia am inceput sa aleg filmele, pentru ca in felul asta aflam povesti interesante, in doar 1-2 ore.

La inceput ma pasionau doar filmele psihologice sau comediile (daca doream ceva “light”), apoi am descoperit ca daca filmul e bine facut poate sa fie de orice gen (chiar si animatie).

Vreau sa va recomand doua filme bune si interesante pe care le-am vazut saptamana asta: “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” si “Wonder Woman”.

Nu pot sa le compar pentru ca sunt diferite. Daca sunteti sau ati fost unul dintre cei pasionati de viata piratilor iar rolul lui Johnny Depp v-a ramas “in suflet”, atunci nu o sa fiti dezamagiti.

Daca sunteti fan DC Comics sau daca sunteti unul dintre cei care urati universul creat de acestia, mergeti sa vedeti “Wonder Woman” pentru ca in ambele situatii veti fi placut impresionati.

Daca ar fi sa aleg, as opta pentru Femeia Fantastica deoarece directorul filmului a fost o femeie, dar si pentru ca Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, arata si joaca fantastic!

sursa imaginii: imdb.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.