zbor animale

De ce as vrea sa traiesc in alta tara

Sunt foarte multe persoane care pleaca din tara noastra pentru ca viata “peste hotare” este mult mai buna. Ii inteleg si le respect decizia.

Multi dintre cei care-si doresc sa plece in alte tari ar alege Statele Unite ale Americii, pentru ca acolo totul este mult mai simplu.

Din pacate, cei mai multi nu ajung acolo deoarece pe al nostru “batran” continent este mai simplu de ajuns.

Viata in SUA poate fi frumoasa!

Daca ar fi sa plec din tara noastra nu as alege SUA, pentru ca nu am fost “impresionata” de viata de acolo. Nu am un motiv anume, e doar o impresie si nu “tin de ea cu dintii”.

Sunt constienta ca viata acolo are mult mai multe parti bune decat viata in tara noastra, as fi absurda sa cred contrariul.

Una dintre partile bune, din punctul meu de vedere, o sa o evidentiez in randurile de mai jos.

Un articol din Telegraph este despre o femeie care a fost data jos din avion, pentru ca avea alergie la parul de animale, caini mai exact.

Pe ruta Baltimore – Los Angeles, intr-un avion al companiei Southwest Airlines, o femeie anunta angajatii aeronavei ca este alergica la parul de animale si ca viata ei ar fi pusa in pericol daca ar zbura in acelasi avion in care exista animale.

Nu exista educatie canina in tara noastra!

Intamplarea facea ca tocmai in acel avion sa fie doi caini, iar angajatii aeronavei o roaga pe doamna alergica sa coboare din avion.

Pentru ca aceasta nu a fost de acord, angajatii cheama politia si de aici incepe intregul scandal (pentru ca doamna a parasit aeronava doar dusa pe sus de politie).

Problema era ca acea persoana nu putea demonstra ca este alergica pana la moarte la animale, in astfel de situatii ai nevoie de un act de la medic atunci cand calatoresti. Asa cum este normal, nu stii in ce situatii te afli si nu iti doresti sa-ti fie viata pusa in pericol.

Asa ceva nu s-ar fi intamplat in Romania. La noi erau date jos persoanele care detineau cainii si erau, daca se putea, chiar si injurati, scuipati si judecati.

Pentru ca la noi in tara educatia canina lipseste cu desavarsire, in toate domeniile de activitate!

sursa imaginii: http://bit.ly/2fFJwPI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *