blog

De ce “dispar” anumite bloguri?

Facand putina curatenie de primavara (una intarziata), am gasit un fisier in care aveam blogurile unor talentate fete din tara noastra care scriau bine.

Din curiozitate am intrat pe primele 10 din lista mea, dar din nefericire am observat ca acestea fie nu mai scriu, fie o fac destul de rar. Cele mai multe nu mai scrisesera deloc anul acesta.

Poti face destul de multi bani fiind blogger, trebuie doar sa scrii bine, sa oferi subiecte interesante, de actualitate, sa fii consecvent si sa stii sa te promovezi. Fetele din lista mea faceau destul de bine toate aceste lucruri, avand chiar succes la vremea respectiva.

Tinand cont de asta, ma gandeam care a fost motivul lor?! Probabil unele au devenit mame si asta le-a rapit putinul timp liber pe care il mai aveau. Probabil altele erau plictisite sa mai fie ca niste “carti deschise” in fata cititorilor.

Indiferent care a fost motivul lor, este o mare pierdere pentru multi dintre cei care le urmareau cu regularitate.

In zilele noastre au un succes formidabil fetele care se imbraca bine, calatoresc, mananca in restaurante celebre. Pe scurt, cele care traiesc viata la un alt nivel, sa zicem “pe picior mare”.

Acestea au bloguri active, foarte atragatoare din punct de vedere vizual, iti vine sa deschizi fiecare articol. Cu toate ca nu ofera prea mult continut, au imagini de inalta calitate si descrieri astfel incat sa intelegi tot ce reprezinta imaginea respectiva.

De cele mai multe ori fiecare postare este o reclama pentru un anumit produs folosit, pentru haine, accesorii sau incaltaminte, pentru restaurante, hoteluri sau localuri. Tot ce fac fetele astea “are valoare”, ca sa folosesc un termen care li se potriveste (stiu, sunt rea!).

De obicei aceste fete de succes au in spate unul sau mai multi finantatori, dar totusi trebuie sa le apreciez consecventa si lipsa de prejudecati (poate chiar si cea de scrupule).

Cam asta este ceea ce produce bani in ziua de astazi, in ceea ce priveste blogurile feminine din tara noastra. Cu barbatii e alta poveste, ei trebuie sa stie sa faca review-uri, politica, ei inca trebuie sa mai si gandeasca inainte de a scrie!

sursa imaginii: vlexo.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.