senzualitate

De ce ne e greu sa vorbim despre autosatisfacere?

Atunci cand cel mai bun prieten al tau iti este si iubit, fara sa-ti dai seama incepi sa gandesti ca si el. Cu toate ca esti femeie. Cel putin asta am patit eu.

In ultimii zece ani stand mai mult in preajma barbatilor si avand non stop langa mine un reprezentant al sexului puternic, am realizat ca imi place felul lor de a gandi, diferit de al nostru.

Pentru ei totul este mult mai clar, alb sau negru, nu exista gri. Ei nu se complica atunci cand totul este simplu, stiu ce isi doresc si actioneaza ca atare. Este mai simplu si mai “curat” sa fii barbat.

Scriu toate astea pentru ca mai nou am inceput sa nu mai suport “chitaielile” anumitor femei. Am inceput sa gandesc ca si un barbat, iar atunci cand o femeie este insuportabila imi imaginez ca este … nesatisfacuta.

Stiu! Probabil o sa par nesimtita si in necunostinta de cauza, dar nu e asa. De cele mai multe ori noi, femeile, nu avem activitatea sexuala care ar trebui si din aceste “frustrari” acumulate uneori se ajunge sa fim irascibile.

Este foarte greu sa discuti cu o prietena despre cum e viata ta sexuala cu partenerul, despre masturbare femei si tot ceea ce tine de ceea ce facem in propria intimitate. Cu toate ca aceste discutii sunt normale si fac parte din viata noastra de zi cu zi. Sau cel putin asa ar trebui.

Suntem inca de mici educate sa fim “cuminti”. Invatam sa gatim, sa facem curat, sa calcam, sa aratam bine, orice pentru a deveni “sotia” si “mama” ideala. Dar nu suntem invatate sa facem sex.

Serios! Nu exista educatie sexuala in familiile din tara noastra. Nu exista un ghid sex care sa ne invete pas cu pas, in functie de varsta, ce e normal sa se intample cu corpul nostru.

Nu suntem invatate cum sa ne satisfacem propriile dorinte si apoi mai departe propriul partener. Si toate astea sunt in detrimentul nostru.

Pentru ca in trecut era o rusine sa iti provoci singura placere. Era o rusine chiar si pacat sa faci sex doar pentru ca iti place, trebuia neaparat sa fie pentru a “procrea”.

Din fericire lumea a evoluat, mentalitatile incep sa se schimbe treptat. Este important ca sexul nu mai este un subiect tabu pentru majoritatea oamenilor.

Este important ca incepe sa se contureze si educatia sexuala in Romania. Cu toate ca mai avem multe de invatat, cu pasi mici vom ajunge la final.

sursa  imaginii: http://bit.ly/2ngWu57

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.