televiziune

De ce nu ma uit la televizor!

Am mai scris despre faptul ca nu ma uit la televizor. Am deprins acest obicei de mic copil. In primii ani de viata nu aveam la ce sa ne uitam, desene animate erau doar in weekend si atunci limitat.

Apoi m-am mutat la bunici si in catunul in care locuiam prindeam doar TVR1. Si asa a fost pana in clasa a noua cand am plecat de acasa. Apoi, prin chiriile in care am stat fie nu aveam televizor, fie aveam deja activitati care ma tineau departe de casa in timpul zilei.

In trecut nu erau emisiuni interesante sau aveam greu acces la ele

In liceu si in facultate nu m-am uitat aproape deloc. Rar, cand aveam televizor, dadeam pe un post de muzica si acolo ramanea.

In prezent, folosim televizorul pentru filme si pentru Youtube. Cam atat! Uneori ne mai uitam la posturile de filme (HBO, Cinemax) sau la Comedy Central.

Stirile le pot afla online fara sa pierd o ora pe zi, iar emisiunile sunt foarte slab realizate, nu pot sa ma uit pentru ca imi fac “o mie de nervi”.

Telecomanda “zace” pe canapea, uneori nemiscata cu zilele. Cainele se mai sinchiseste uneori sa doarma pe ea si in acele momente reuseste sa porneasca televizorul.

Zilele trecute eram in bucatarie, gateam, si aud dintr-o data televizorul pornit. Nu cred in fantome si am realizat ca a sarit iar maimutica pe telecomanda. Pentru ca eram murdara pe maini nu am mers instant sa il opresc.

Calitatea emisiunilor din prezent lasa de dorit!

Prima expresie pe care am auzit-o a fost: “A fost viata ei pana atunci cand s-a terminat viata ei” (era pe Antena 1).

Nu imi amintesc exact ce era, emisiune sau stiri, dar am ramas “wow”. M-am spalat pe maini, am scos telecomanda de sub fundul patrupedului si am oprit televizorul.

Din acest motiv nu ma uit la televizor (si din alte cateva “mii” de motive tot din aceasta categorie).

E normal sa fii agramat sau sa gresesti, dar nu e normal sa fii om de televiziune, formator de opinii. Nu vreau sa deschid un intreg subiect despre oamenii de TV din Romania, despre cine sunt vedetele de la noi din tara.

In Romania sunt tot mai multi oameni care nu stiu sa scrie corect, care nu se pot exprima si care nu gandesc cum ar fi normal. Dar oare care e motivul pentru care oamenii aia ajung persoane influente, prezente pe micile sau marile noastre ecrane?

sursa imaginii: http://bit.ly/2nIfCZc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.