De ce prefer rochiile ieftine.Tu ce preferi?

Cand vine vorba despre rochii femeile trebuie sa tina cont si de statura, culoarea pielii, sau constitutie fizica, astfel incat unei femei inguste de statura nu i se va potrivi o rochie lunga ce se termina brusc, cum unei femei cu tenul alb nu i se potriveste o rochie neagra sau inchisa la culoare, aceasta va trebui sa opteze pentru culori deschise, calde.

Acum ca am vazut cateva criterii dupa care trebuie aleasa rochia perfecta sa vorbim putin despre preturi.

Rochii putem gasi de la cativa zeci de lei pana la mii de euro insa de multe ori sunt preferate rochii ieftine pentru iesirile de zi cu zi la piata sau la birou si rochii scumpe pentru ocazii speciale, evenimente selecte unde nu poti merge chiar cu orice tip de rochie. Insa de multe ori, acele rochii ieftine pe care multi le evit, sunt de calitate mai buna decat cele scumpe, facute din acelasi material dar cu pretul umflat de renumele designeru-lui sau de aplicatiile de pietre pretioase pe suprafata rochiei.

Multe doamne si domnisoare din clasa sociala medie, prefera aceste rochii ieftine deoarece acestea le indeplinesc de cele mai multe ori toate cerintele iar cum de multe ori o rochie este purtata doar odata, aceste rochii ieftine sunt ideale pentru a aduce zilnic o schimbare in garderoba personala.

O rochie, indiferent de pretul ei este perfecta la orice eveniment daca este asortata cu pantofii ideali, poseta perfecta si bijuteriile potrivite, toate acestea completandu-se una pe alta, dau rochiei o aiura de “vedeta” de multe ori printre rochii scumpe.

Articol scris de MiniPret.Eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.