reclame

De ce se mai produc acest gen de reclame?!

Imi plac reclamele! Daca ar fi sa o iau de la zero, pe plan profesional, m-as orienta spre un loc de munca in acest domeniu.

La inceputul “carierei”, am “cochetat” putin cu domeniul televiziunii, dar destul de departe de departamentul care producea reclamele.

Am mai scris despre faptul ca uneori “descopar” reclame care imi fac “pielea de gaina”, nu in sensul pozitiv. Sunt putine reclame (productii romanesti) pe care le putem considera cu adevarat foarte bune, din pacate.

Astazi am auzit o reclama care mi-a captat atentia. Va invit sa o urmariti si voi in videoclipul de mai jos:


In primul rand, nu suport femeile care vorbesc asa (cu dictia perfecta si cu dintii la vedere). De obicei sunt cele frustrate si/sau grase (asta e o observatie bazata doar pe persoanele pe care le cunosc).

In al doilea rand, “Labobell”?! Dintre toate numele posibile si imposibile?! Pana si modul in care a fost scris: “Labobell” lasa de dorit. Si mai e si impotriva pielii crapate, e prea mult, chiar si pentru mine.

Unele reclame ar trebui sa fie interzise!

Probabil exagerez eu, desi nu cred. Stiu ca genul acesta de reclame sunt cele care aduc cei mai multi clienti, cele cu melodii “enervante”, cele “agasante”, etc, dar totusi!

Sa nu uit si de reclama de la “Colon Protect”, parca una dintre cele doua femei este actrita. Imi pare rau ca nu am gasit un format cat de cat acceptabil pe youtube ca sa o postez.

Poate imi explica si mie cineva care a fost logica in a face cu ochiul, intr-o astfel de discutie. Ce femei normale isi fac cu ochiul cand discuta despre colon?! Si au mai folosit si ochiul gresit!

In cazul in care nu stiati, a face cu ochiul drept este semnul seductiei.

Daca tineau cont de acest aspect, tipa putea macar sa faca cu ochiul stang. In acest fel respecta ceea ce dorea sa transmita, si anume faptul ca cele doua sunt pe aceeasi lungime de unda.

sursa imaginii http://bit.ly/2wGigUu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.