second hand

De ce sunt interesante experientele de la second hand

In copilarie era o rusine sa mergi la second hand (zis si SH, codat). Imi amintesc ca maica-mea mergea Sambata, singura zi din saptamana in care in comuna era Targ.

Acolo veneau si tiganii cu SH si ea ne cumpara haine din bumbac, pantaloni, tricouri. Erau de calitate, la preturi mai mult decat modice.

Amintiri

Dar eu nu mergeam cu maica mea. Doamne fereste sa ma vada vreun copil, radea de mine toata scoala. La fel cum au ras cand am purtat ochelari sau cand am avut aparat dentar.

In ziua de astazi cu cat esti mai diferit, cu atat mai bine. Atunci … nu era asa de simplu.

Prin liceu am avut cateva tentative cu SH-ul, dar prea putine pentru ca oricum nu aveam bani si nici nevoie de haine. In facultate am cochetat o perioada, pentru ca era un targ in weekend si mergeam cand puteam.

Apoi multi ani pauza. De un an si ceva ma tot gandesc sa incep sa merg, dar am fost in 2 si m-au dezamagit complet.

Astazi am reusit, intr-un final sa ajung, si ma declar multumita, chiar fericita. Am si uitat ce frumoasa e senzatia in care cu 40 de lei iti iei doua plasute de chestii.

De sa alegi second hand?

Daca ai rabdare sa cauti, daca te uiti cu atentie, gasesti lucruri de calitate, valoroase chiar. Trebuie sa ai si nitel noroc, ca de ala avem nevoie la tot pasul.

O experienta frumoasa, pe care de abia astept sa o repet, in curand.

De ce ti-ai lua haine de la SH? Pentru ca poti gasi chiar si haine cu eticheta, de calitate. Pentru ca poti gasi haine de creatori, la care nu ai avea acces.

Si nu in ultimul timp, pentru senzatia de satisfactie pe care o ai cand stii ca banii munciti de tine nu sunt aruncati “pe ca…uri”. Cam astea ar fi pe scurt, cele mai importante motive, pentru mine!

Voi ce parere aveti?

sursa imaginii: http://bit.ly/2Fyk4De

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.