De Craciun fii mai bun!

WestJet Airlines Ltd. este o companie de transporturi aeriene din Canada, low-cost, o companie care a fost fondata in anul 1996 si care in prezent a ajuns sa ocupe pozitia a doua in ceea ce priveste companiile aeriene canadiene. Aceste informatii cu siguranta nu vor impresiona publicul roman, ca doar la noi UNUL este Wizz Air-ul.

Dar pentru ca se apropie sarbatorile de iarna si pentru ca foarte multa lume a uitat ce inseamna „magia” Craciunului, o echipa de Mosi Craciuni din cadrul acestei companii aeriene a decis sa schimbe perceptia clientilor sai asupra acestei sarbatori. Si astfel au ales un anumit zbor, au instalat un aparat special in care pasagerii trebuiau sa isi valideze biletele inainte de imbarcare si un Mos Craciun aparea si ii intreba ce cadou isi doresc.

Pe langa surpriza placuta facuta pasagerilor, Mosul li se adresa personalizat, iar angajatii companiei mergeau si achizitionau rapid exact ceea ce pasagerii spuneau Mosului ca isi doresc. Pe durata zborului fiecare cadou a fost achizitionat, ambalat frumos si pus pe banda de bagaje de la sosire.

In momentul in care pasagerii si-au finalizat zborul si s-au indreptat sa isi recupereze bagajele, nu mica le-a fost mirarea cand au gasit cate un cadou cu numele lor pe el. Ceea ce a urmat este destul de greu de descris in cuvinte, din acest motiv va las pe voi sa savurati acest frumos gest de Craciun.

Sunt constienta ca pe langa impactul local aceasta companie si-a atras si foarte multa publicitate, oarecum gratuita, insa cu siguranta astfel de gesturi reusesc sa schimbe, chiar si doar pentru cateva ore, perceptia oamenilor asupra vietii in general.

Ar trebui sa incercam sa fim mai buni, sa fim mai veseli si mai optimisti, sa fim mai umani! Daca am incerca chiar si doar pentru o perioada scurta de timp am observa ca viata poate fi mai frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.