De la bagheta magica la Chanel e doar un pas

Seria “Harry Potter” a reusit sa atraga milioane de fani din intreaga lume, incepand cu cei adolescenti si terminand cu cei in etate. Cu totii, de la mic la mare, au asteptat cu nerabdare fiecare “episod” al acestui film care a reusit sa castige numeroase premii. Interpretand rolul Hermionei, Emma Watson a reusit sa isi castige un loc binemeritat in industria cinematografica, devenind un model pentru majoritatea tinerelor din intreaga lume.

In ultimii ani aceasta a reusit sa impresioneze prin tinute placute, uneori pline de eleganta. Am vazut-o cu ochii nostri cum a evoluat de la o adolescenta la o tanara femeie care reuseste sa atraga toate privirile. Avand un stil vestimentar fara cusur, Emma Watson inspira an de an femeile din intreaga lume, prin gratie si rafinament.

Ultimul eveniment prin care tanara actrita a reusit sa atraga mii de laude in intreaga lume a fost Festivalul de la Cannes cand, la premiera “The Blond Ring”, aceasta a cucerit atentia tuturor prin rochia Chanel. Simplitate, bun gust si rafinament ar fi cuvintele care ar descrie pe scurt aparitia Emmei in aceasta rochie alb cu negru. Voi ce parere aveti de tanara actrita?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.