De la rotile la tocuri “da cinspe”

Cu toate ca nu ma numar printre fanii celebrei cantarete de origine americana, Lady Gaga, sunt destul de bine ancorata in prezent (zic eu!) si nu pot decat sa ii apreciez talentul si sa o admir pentru ceea ce a devenit. Toate aceste aspecte se datoreaza unei munci sustinute si unui devotament de care nu foarte multi artisti mai sunt capabili in zilele noastre. Imaginea creata cu siguranta ca reflecta o parte importanta din personalitatea artistei, insa fara efort si fara sacrificii nu putea sa ajunga cine este in prezent.

De foarte multe ori Lady Gaga impresioneaza prin aparitiile excentrice (apreciate de unii ca fiind de prost gust) si in acest fel asteptarile din partea fanilor sai au devenit din ce in ce mai mari. Daca in ultima perioada de timp ne obisnuisem sa o vedem la anumite evenimente in fashionistul scaun de rotile special conceput (din cauza operatiei la sold suferite), in prezent o putem vedea din nou pe artista purtand platforme inalte, chiar daca medicii au sfatuit-o sa se “desparta” de acestea cel putin pentru 6 luni.

Si daca toata lumea a inceput sa afirme: uite-o si pe asta iar se da in “stamba”, eu consider ca nu este chiar asa tocmai pentru faptul ca trebuie sa isi duca mai departe imaginea creata chiar si atunci cand poate nu are “chef”. Cum ne va surprinde si in viitor una dintre cele mai influente femei din lupte (topul realizat de catre revista Forbes o claseaza pe pozitia 45) ramane sa aflam la momentul oportun. Voi ce parere aveti despre Lady Gaga?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.