ciori

Esti pasionat de ciori sau mai mult te sperie? Recensamantul!

In cazul in care esti pasionat de ciori, se face recensamantul acestor. Iar eu am ajuns sa fiu curioasa de ciori de cand am cateva care ma viziteaza ocazional.

Am scris in acest articol despre inceputul “relatiei” mele cu aceste inaripate. In cazul in care vreti sa cititi mai mult.

Era un film de groaza in timpul copilariei mele cu ciori, care m-a marcat pe viata. Apoi, de fiecare data cand vedeam cate un cadavru/les de animal prin padure era inconjurat de ciori. Ceea ce ma ingrozea.

In concluzie, ma inspaimanta de cele mai multe ori cand vad cum zboara grupate cu sutele.

Mai multe despre ciori

Odata, in urma cu 2 ani cred, am stat 10 minute sa ma uit la cer, pentru ca atat cat vedeam cu ochii era negru. Doar ciori.

Eram sigura ca vine vreun razboi sau poate sfarsitul lumii. De fapt fusese un exercitiu aerian si zburasera toate din padure, probabil.

Un sentiment ciudat, care te face sa realizezi cat de neinsemnat esti in fata puterii naturii.

Probabil ati auzit si voi deja ca inteligenta ciorilor nu ar trebui neglijata. Sunt destul de multe studii care incearca sa afle mai multe despre aceste interesante pasari.

Faptul ca au si o oarecare inteligenta ma sperie parca si mai mult. Daca isi fac un plan?! Poate chiar sa distruga omenirea, cine stie!

Pasari interesante …

Dar, pana atunci, eu imi urmaresc cu mare atentie ciorile. Sunt curioasa de fiecare data cand ies pe balcon sa vad daca mi-au mai lasat ceva cadou surpriza.

De asemenea, ma inspaimanta cand le urmaresc mai mult de 5 minute uitandu-se la mine si analizandu-mi miscarile.

Pentru ca trebuie sa recunosc, sunt curioasa de ceea ce fac, dar si ele par ca imi urmaresc fiecare reactie.

Sa fie oare doar puterea imaginatiei, autosugestie? Sau … ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.