8 martie

Despre acest 8 Martie. Fii o Femeie Frumoasa, poti!

La multi ani, Femeie Frumoasa! Am scris de multe ori despre faptul ca nu ma pot lauda cu o memorie foarte buna. Iar acest blog este ca un fel de jurnal, ceea ce ma incanta.

Incercam sa-mi amintesc ce am facut anul trecut de 8 Martie si nu reuseam deloc. In cateva secunde am aflat, citind articolul postat. Mare lucru si tehnologia asta.

8 Martie este despre toti

Inca din copilarie am fost pasionata sa scriu ceea ce fac, zilnic. Am avut toate soiurile de jurnale, mai mult sau mai putin personale. Le-am pierdut sau aruncat pe toate, asa ca … efeminin.com e singurul care mi-a mai ramas.

Consider ca tot ceea ce facem si gandim este important, exact atat cat lasam noi sa fie. Asa ca, uneori este mai bine sa nu ne amintim anumite lucruri. Este buna si uitarea in viata noastra de zi cu zi.

Sa revin la aceasta zi speciala, destinata femeilor. Am muncit, cea mai mare parte a zilei, adica toata. Nu am facut nimic deosebit, asa cum nu mi-am luat sau nu am primit.

A. imi face cele mai frumoase cadouri, de cand ne stim. E atent la nevoile mele si bine intentionat. Mai repede mi-ar cumpara mie ceva, decat lui. Stiu asta, asa cum stiu  ca uneori nu conteaza ce primesti fizic, cat psihic/emotional.

8 Martie este pentru toti

Am insistat ca e o prostie toata chestia asta cu cadourile si ca relatia noastra e suficient de matura (10+) ca sa investim in ceva pentru noi. Inca nu am decis ce o sa facem, dar ramane sa scriu aici, cu siguranta.

Mame dragi si multe nu prea mai am in viata mea. Adica mai e maica-mea si 2 matusi mai apropiate. In rest s-au cam dus toate.

Este important, zic eu, sa stim cand sa zicem si sa facem anumite lucruri. Va tot ziceam ca in ultimii 2 ani pentru mine Martie este o luna destinata celor care au murit din familia mea.

Asa ca, va voi recomanda sa incercati si voi sa ii iubiti putin mai mult pe cei pe care ii mai aveti langa voi. E cel mai frumos cadou de 8 Martie.

sursa imaginii: http://bit.ly/2G6Fc4D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.