despre haine

Despre haine

Pentru noi, femeile, felul in care aratam este extrem de important. Observ ca foarte putine dintre femeile din jurul meu au incredere in propria frumusete, din pacate extrem de putine.

Societatea ne “impune” sa fim “sexul frumos” si ne “croieste” in aceasta directie. Suntem fie femeia fatala, fie mama mereu alaturi de familie. Oricum am fi, trebuie sa avem foarte mare grija la felul in care ne imbracam.

Daca aratam bine ne simtim bine, este important atat pentru noi, cat si pentru cei din jurul nostru. Sunt foarte multe femei care nu stiu sa isi aleaga corect hainele, nu stiu sa isi puna in evidenta frumusetea. Lor le recomand magazin online tandos, vor gasi inspiratie si de ce nu tinute pentru diferite ocazii.

Nu trebuie sa ai o silueta de manechin ca sa arati bine. Nu trebuie sa ai un ten perfect ca sa fii frumoasa. Trebuie doar sa ai incredere in tine, asa cum esti!

Sa stii care iti sunt punctele forte si sa pui accent pe ele. Sa te simti bine in propria piele pentru ca acest lucru se va observa si in exterior. Daca tu nu te placi, cum iti imaginezi ca cei din jurul tau te vor putea indragi!?

Atunci cand iti alegi tinutele trebuie sa tii cont de fiecare data de evenimentul la care mergi, de zi si de ora, de felul in care te simti si de ce nu de bugetul pe care il ai la dispozitie.

Exista foarte multi specialisti in imbracaminte dama in zilele noastre. Trebuie doar sa stii sa cauti cu atentie si sa te cunosti, sa fii sincer cu tine. Este atat de usor!

Nu este rusine sa ceri sfatul unui specialist sau pe cel al unui prieten, trebuie doar sa ai rabdare si sa fii motivat. Alege de fiecare data ceva ce te reprezinta, alege sa fii feminina in propriul stil si cu siguranta iti va iesi.

sursa imaginii: womensky.net

One thought on “Despre haine

  1. o femeie

    in ultimii ani am reusit sa am incredere in mine suficient de mult incat sa nu mai consider hainele ca vitale. Ok, nu umblu dezbracata dar am incredere ca ce am, e suficient.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.