relatie

Despre iubire si cum persoanele aflate intr-o relatie sunt mai fericite

Cred ca anul acesta voi scrie mult mai mult despre dragoste, iubire, love, cum vreti sa-i zicem. Alaturi de animale (in mod special caini) si alimentatie, sunt subiectele mele preferate.

As putea adauga si religia, falsitatea sau rautatea, dar acestea nu sunt subiecte pozitive si nu merita mentionate decat atunci cand frustrarile “dau in clocot”.

Am crescut intr-o societate in care burlacul era apreciat. Atentie, nu burlacita, aia sigur era o curva pe care nu a vrut-o niciun barbat.

Sau era prea urata sau prea desteapta. Ca deh, nu exista misoginism in lume.

Burlacul era considerat o persoana fericita si pentru ca putea face tot ce isi doreste, fara a fi “privat” de o consoarta. Mergea unde voia, facea orice isi dorea.

Atunci cand exista iubire si comunicare, exista si relatii fericite!

Ei bine, studiile recente arata ca persoanele cu adevarat fericite sunt cele care traiesc in mariaj. Chiar daca nu e neaparat unul legal.

Aceste persoane sunt cele care isi revin mai usor din boli care le pot fi fatale, pentru ca au “la cine sa se intoarca”.

Fericirea in cuplu exista, iar daca partenerii sunt si cei mai buni prieteni, atunci nivelul de fericire va fi unul ridicat.

Mariajul nu este usor. Este afirmatia multor persoane.

De regula, intr-o relatie ajungi sa cunosti partenerul exact ca si pe tine. Traind impreuna si infruntand viata “cot la cot” apar problemele.

Alege sa iti intelegi partenerul

Apoi stresul, oboseala si alti factori de mediu sau umani ne ajuta sa dezvoltam aceste probleme mai mult decat este cazul.

Se ajunge la cearta si de multe ori aceste tensiuni se acumuleaza, se agraveaza si “explodeaza”.

Relatiile insa care au la baza prietenia si sinceritatea sunt cele in care partenerii sunt fericiti.

Pentru ca acestia vor reusi sa-si depaseasca cu succes problemele. Fiind cei mai buni prieteni vor comunica.

Trebuie sa realizezi ca si sa traiesti cu o persoana care gandeste si actioneaza exact ca si tine este dificil. Dar cu una care este diferita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.