prietenie

Despre o prietenie adevarata

Astazi a fost o zi frumoasa, per total. Cu toate ca nu tot ce s-a intamplat a fost pozitiv, aleg sa vad doar ce e bun, partea plina a paharului.

Prietena mea cea mai buna urmeaza sa se casatoreasca, iar pentru mine asta e un eveniment extrem de important.

Ne stim de aproape 17 ani si tot de atunci ea pentru mine e “cea mai buna prietena”, cred ca si invers este valabila afirmatia.

Am trecut impreuna prin multe, bune si rele. Avem amintiri care ne-ar tine de urat in multe seri mohorate la batranete, cam asta e si planul nostru.

Cred ca nu mi-as putea dori ceva mai mult decat sa fim in acelasi oras, batrane, cu copiii plecati de acasa, sa ne bem cafeaua la soare. Sa zambim.

Nu am avea nevoie de cuvinte, pentru ca pana atunci nu am mai avea ce sa ne spunem. Nu ceva ce nu a mai fost spus deja. Oricum ne-am intelege din priviri.

Imi zicea astazi ca exista conexiunile astea intre anumiti oameni pe care nu le poate explica, se referea la noi doua. Si ea are cate o explicatie aproape pentru orice, doar e inginer.

Am visat mult impreuna, despre orice, despre tot. Relatia a evoluat atat de mult incat acum e ca si cum ar fi parte din familia mea, e acolo orice ar fi.

Vom avea un an si jumatate in care vom planifica, ne vom enerva si vom rade, vom avea emotii si uneori poate nu ne vom mai suporta. Dar va fi frumos.

Imi doresc sa aiba nunta pe care si-o imagineaza si o sa incerc sa fac tot ce pot ca sa o ajut. Cu toate ca ne despart 550 kilometri.

Pentru ca va ziceam ca a fost o zi frumoasa, per total, as vrea sa ascultati o melodie pe care noi o “respiram” in liceu, in perioada in care incepusem sa mergem in cluburi.

O melodie care ne aminteste de primii ani petrecuti impreuna!

sursa imaginii: http://gtty.im/2l4yYa5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.