Despre eFeminin

Zambesc dar nu feminitatii, de aceasta data unui laptop prafuit, unor taste zgariate de atata alergare a unghiilor frumos lacuite. E destul de dificil sa scriu ceva despre mine … voi lasa eFeminin sa “vorbeasca” in numele meu.

Sunt fericita posesoare a unui frate, ceea ce a transformat copilaria mea in escapade montane, masinute, jonglerii pe/sub bicicleta, lupte, si nu numai. Chiar daca tot ce am facut in viata tinde sa fie asociat baietilor, chiar daca prima porecla era “karatista” si cei mai buni prieteni imi erau cei care ma lasau sa ii elimin, imi place tot ceea ce e frumos.

Asociez feminitatea cu frumusetea, consider ca un barbat oricat ar fi de frumos nu poate exprima gratie sau rafinament, sa ma scuze reprezentatii sexului puternic, voi ramaneti stalpul nostru, partea puternica fara de care nu putem trai.

Incerc, pe cat posibil, sa transpun o parte din lucrurile care ma incanta, in secvente si scene, astfel incat sa putem viziona impreuna o mica particica din acest intreg haos organizat, dar colorat in care traim, sa putem respira din acest aer poluat dar parfurmat si sa putem asculta din aceste tanguieli manelitice dar ritmate, ale frumoasei vieti pe care secolul vitezei ne-o ofera.

In momentul de fata zambesc feminitatii, deoarece ea este singura care ma trezeste dimineata cu o raza de soare pe fata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.