yahoo

Detector

Cu totii avem prieteni, mai buni sau mai rai, iar la un moment dat acestia joaca un anumit rol in viata noastra. Cel mai important este sa stim ce rol ii lasam sa joace, deoarece anumite persoane ne pot influenta viata intr-un mod negativ. Eu am ales de foarte multi ani sa nu mai acord importanta asa-zisilor prieteni, am invatat, treptat, cum sa pastrez alaturi doar persoanele dragi mie, persoanele importante.

Nu exista om care sa nu greseasca, toata lumea este constienta de acest lucru, uneori chiar si fara intentie reusim sa gresim fata de cineva apropiat. Din acest motiv foarte multi prieteni au primit o „noua sansa”, daca o pot numi asa. Datorita acestor prieteni am descoperit si o aplicatie destul de practica, o aplicatie care va poate ajuta sa va „cunoasteti” mai bine prietenii, si anume yahoo invisible.

Folosind aceasta aplicatie puteti verifica care dintre prietenii vostri sunt invisible pe Yahoo Messenger, Facebook sau Hi5. In acest fel veti putea descoperi cine va minte si cine nu, simplu si util, zic! Cunoasteti vreo povestioara interesanta cu prieteni in genul: „nu am mai intrat online de o saptamana, din cauza asta nu te-am mai cautat”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.