Dieta Catalin Crisan

Cu totii am auzit de artistul Catalin Crisan, celebrul cantaret de muzica usoara care a incantat auditiv numerosi romani de pe intregul teritoriu al tarii noastre. Cei care i-au urmarit evolutia profesionala au observat ca intr-o perioada artistul a avut probleme cu greutatea, dar ca apoi si-a revenit spectaculos. Atunci cand s-a ingrasat foarte mult cantaretul a apelat la sfaturile unui medic de specialitate care i-a personalizat un regim alimentar. Urmand indicatiile regimului artistul a reusit sa slabeasca 32 de kilograme in doar 10 saptamani, iar de atunci numerosi romani au urmat dieta care ii poarta numele, si anume Dieta Catalin Crisan (Pe larg: http://www.dieteonline.ro/dieta-catalin-crisan-sau-cum-slabit-spectaculos-artistul/)

 

Acest regim alimentar are ca si principiu de baza prevenirea senzatiei de foame prin adoptarea unei alimentatii dese, trebuie sa mancati din 3 in 3 ore, cinci mese pe zi. Depinde foarte mult de metabolismul persoanei care urmeaza aceasta dieta, dar si de stilul de viata al acesteia, nu fiecare va reusi sa slabeasca 32 de kilograme, in medie se slabesc 15 kilograme. Daca respectati cele 5 mese ale zilei, daca nu sariti peste mese si nu mancati intre acestea, daca nu consumati bauturi carbogazoase sau alcoolice si daca nu gatiti in ulei veti reusi sa dobanditi silueta mult dorita.

 

Impartita in 6 etape care se intind pe durata a 66 de zile, Dieta Catalin Crisan va permite sa mancati aproape orice, trebuie doar sa respectati alimentele permise in cadrul fiecarei etape. Acest regim alimentar poate fi urmat cu usurinta deoarece nu presupune infometare si in acest fel viata personala si activitatea fiecaruia nu va fi intrerupta. In primele 2 saptamani veti putea consuma carne, mezeluri, branzeturi si cate un ou pe zi, iar in continuare veti incepe sa va axati meniul pe consumul fructelor, legumelor, a carnii slabe si a lactatelor. Pentru a va mentine cat mai mult timp silueta dobandita este important sa respectati cele 3 mese principale ale zilei, sa nu mancati haotic, sa mancati la ore fixe si sa consumati cat mai multe legume si fructe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.