Dieta cu apa

Ai auzit despre dieta cu apa?

Apa este un lichid extrem de important pentru corpul nostru, in mod special atunci cand vrem sa avem o stare generala de sanatate buna. Din acest motiv numerosi nutritionisti au dezvoltat diferite diete axate doar pe consumul unor cantitati importante de apa. Din pacate in zilele noastre foarte multe persoane omit sa se hidrateze corespunzator si din acest motiv apar numeroase probleme de sanatate, mai mult sau mai putin importante.

Nu trebuie sa uitam ca in corpul nostru circa 66% este apa, asadar trebuie sa incercam sa oferim corpului acest lichid esential vietii. Fie ca adoptati o dieta care presupune consumul unui pahar cu apa calda dimineata pe stomacul gol, fie ca adoptati o dieta in care consumul de apa creste treptat de la un pahar cu apa pe zi pana la 8 pahare pe zi, fie ca beti circa 500 ml de apa inainte de fiecare masa a zilei, Dieta cu apa este la fel de eficienta.

Nu va promite o slabire spectaculoasa intr-un timp record, nu va promite o stare perfecta de sanatate, insa va promite o stare de bine mult ridicata (Informatia verificata aici). Nu trebuie sa va fortati sa beti apa in exces trebuie doar sa fiti mai atent la ceea ce va cere organismul. De asemenea nu trebuie sa duceti la extrem Dieta cu apa deoarece riscati sa va subnutriti si sa dobanditi anumite probleme de sanatate, cum ar fi: probleme cu muschii, inima, creierul, rinichii sau o hiperhidratare.

Daca doriti sa aveti un corp mai frumos pe langa o buna hidratare este foarte importanta si o alimentatie sanatoasa, incercati astfel sa scoateti din regimul alimentar mancarurile nesanatoase (prajeli, dulciuri, fast-food, bauturi carbogazoase, alcool). Trebuie respectate si cele 3 mese principale ale zilei, cele 2 gustari dintre acestea, puteti incerca sa beti ceaiuri neindulcite sau sa va stoarceti o jumatate de lamaie in cantitatea de apa consumata pe parcursul unei zile. Care este experienta voastra alaturi de Dieta cu apa si cat de mult ati reusit sa slabiti adoptand-o?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.