despre viata

Din nou despre viata, pentru ca este tot ce avem mai important!

Uneori trebuie sa ne alocam timp doar noua. Doar celor dragi din jurul nostru.

Viata este o colectie de momente: triste sau fericite. In ultimele zile, de cand nu am mai scris, am avut cateva evenimente importante. Frumoase, triste, de toate felurile.

O prietenie pe viata!

Am mai scris de-a lungul anilor despre prietenie. Despre cat de norocoasa sunt ca am un “bff”, ca sa fim in ton cu o moda de mult apusa.

Cand cea mai buna prietena din ultimii 18 ani se casatoreste si mai si stai cu ea la masa, e un eveniment care te poate impresiona.

Dupa nunta mea, aceasta a fost singura la care am avut emotii. Mari. Nu pentru ca rolul era de asa natura, ci pentru ea. Pentru ca imi aduceam aminte prin toate starile prin care trece.

Oricat de multe planuri ai face, oricat de mult te-ai stresa, niciodata nu ai prevazut toate situatiile.

Nici cei mai buni organizatori de nunta nu pot face tot timpul nunta “perfecta”. Pentru ca, perfectiunea nu exista.

Intre viata si moarte!

Ideal este sa fie o nunta frumoasa, in care majoritatea sa se simta bine. Si cred ca i-a iesit. Oricat de rea ar fi lumea, la final, cand sunt acasa doar cu ratiunea, sunt convinsa ca cei mai multi au fost multumiti.

In toata aceasta perioada, in care pentru mine a fost unul din cele mai frumoase evenimente din viata, pentru un om drag mie au fost cele mai urate.

O matusa de la care am invatat multe si care mi-a fost alaturi atunci cand probabil aveam cea mai mare nevoie (in primul an in care am fost plecata de acasa) e la un pas de a-si pierde sotul. Adica tot universul ei.

Viata iti arata ca suntem atat de mici si fata fortei ei. Suntem exact ca un fulg de nea in suflarea vantului. Si realizez, ca de obicei, cei mai buni dintre noi, murim singuri. Din pacate!

sursa imaginii: https://bit.ly/2ukzdDS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.