grammy

Discursul anului de la Gala Premiilor Grammy

Aseara, in Los Angeles, a avut loc cea de-a 59-a editie a premiilor Grammy. In cadrul galei care a premiat cei mai buni artisti ai anului s-au decernat 84 de premii Grammy.

Printre castigatori se numara vedete precum Adele, Beyonce, Rihanna, Drake, David Bowie, The Chainsmokers, Chance the Rapper si multi altii.

Adele a fost una dintre “favoritele” acestei gale castigand 5 trofee, printre care cel mai bun cantec si cel mai bun album al anului.

Personal, nu ma numar printre fanii vedetei. Voiam sa scriu pe blog despre asta, dar nu imi amintesc exact daca am facut-o.

Nu sunt fanul ei nu pentru ca nu ar fi talentata sau pentru ca nu ar avea o voce aparte, exceptionala as putea spune. Nu ma numar printre fanii ei pentru ca nu imi place ce fel de om este.

Am urmarit-o ocazional pe la diferite evenimente si emisiuni si pare genul de om “rau”. Este foarte frustrata, emana tristete si rautate in acelasi timp.

Fie este frustrata pe ea, vesnic nemultumita (de aspect sau de felul ei de a fi), fie este frustrata pe oamenii din jurul ei (familie, apropiati sau colaboratori).

Nu am studii de specialitate si nici nu mi-am dedicat viata analizand comportamentul ei, dar din ceea ce am vazut pana acum asta consider.

Este greu sa fii vedeta, mai ales una de talie internationala. Este greu sa influentezi viata a milioane de oameni din intreaga lume atunci cand viata ta este “sub lumina reflectoarelor”.

Dar, daca consideri ca nu ti se potriveste asa ceva si ca nu poti face fata, te poti oricand retrage. Daca sa canti este talentul si placerea ta, o poti face in propria locuinta, doar pentru placere.

Adele are suficient de multi bani sa poata trai linistita tot restul vietii. Poate sa ii investeasca astfel incat toata familia ei sa duca o viata buna.

Daca nu ii place ceea ce se intampla in “universul” in care traieste, se poate retrage. Ea nu ar trebui sa uite ca are mii sau milioane de tinere caractere care o urmaresc si pentru care ea este un model. Sa nu uite ca ii influenteaza!

Atunci cand tu nu esti in regula cu tine, nu ar trebui sa fii formator. Adele nu imi emana incredere si nici stabilitate. Iar toate acestea conduc la o artista care este cu totul altceva decat ceea ce vrea sa para.

Asta este parerea mea, nu sunt un expert. Pana si discursul de la Grammy mi s-a parut “fake”. Chiar era nevoie de “black friends”?

Urmariti si voi. Poate ma insel!

sursa imaginii: http://bit.ly/2kZHrfB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.