Drake “are grija” de Riri

Drake transpune o poveste in fiecare melodie pe care o canta, iar videoclipurile sugestive contureaza elocvent aceasta poveste. Melodia “Take Care” pe care a lansat-o in colaborare cu Rihanna (nu este prima de acest gen) ne explica suisurile si coborasurile unei relatii. Multe animale cu o simbolistica complexa, sageti, foc, viscol, un dansator flexibil si protagonistii Drake and Riri in ipostaze alaturate, acestea sunt prim-planurile unui videoclip interesant.

drake si rihanna
Drake o saruta pe Riri
Riri si Drake

Lipsa dialogului este inlocuita de “actiunile” simbolurilor, iar povestea fara cuvinte prinde viata in fiecare secunda. Taurul este simbolul care il reprezinta pe Drake, pestele o reprezinta pe Riri, acestea fiind si zodiile celor doi protagonisti. Pasarea este imaginea orasului Toronto (orasul natal a lui Drake), iar sagetile care ataca taurul ar putea reprezenta toate sacrificiile pe care Drake le face pentru a o proteja pe Riri. Dansatorul flexibil, sagetile de foc si viscolul ar putea reprezenta relatia dificila pe care Rihanna a avut-o alaturi de cantaretul si dansatorul Chris Brown. Sentimentele sincere si impactul absolut asupra sufletelor nu puteau fi mai frumos scoase in evidenta decat prin videoclipul alb-negru, asadar nu exista loc de interpretari, actiunile si gesturile ne “vorbesc” in cel mai cald si frumos mod posibil.

Taurul simbolul lui Drake
Pestele simbolul Rihannei
Dansatorul simbolul lui Chris B

Sa fie acesta urmatorul cuplu de “oscar”, sau doar profesionalismul si dorinta de a realiza ceva unic a creat impresia cum ca ar exista ceva “magic” intre cei doi!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.