Duete primavaratice

Obisnuim sa asociem primavara cu ghioceii, renumitii vestitori ai primaverii. Dar pentru “fashioniste” primavara inseamna noi colectii vestimentare, noi trenduri pentru anul ce vine, de ce nu, un nou puls la viata. Avand in vedere ca urmeaza ziua femeii, 8 Martie 2012 va ramane in memoria multora ca si lansarea colectiei de primavara Marni pentru H&M. Ce cadou poate fi mai minunat decat o escapada intr-o lume a culorii si a combinatiilor unice, pe care casa Marni o prezinta cu atata gingasie an de an. Un univers de care te vei putea bucura chiar si in tinutele de zi cu zi.

duete primavaratice

marni rochiePersonal nu stiam prea multe despre H&M, asociam mereu acest brand cu hainele ieftine dar dragute, pe care le cumparam de la unguri in ultimii ani. Dar de cand au anuntat prima colaborare cu casa Versace, mi-au starnit interesul pentru…cultura.  Hennes & Mauritz cunoscut sub prescurtarea de H&M, reprezinta un lant de magazine de imbracaminte in plina ascensiune devenind al treilea mare retailer la nivel mondial. Initial produceau doar haine pentru femei si se numeau Hennes, care in suedeza inseamna ”al ei”. Uitasem sa precizez ca aceasta companie este suedeza si este inregistrata inca din anul 1947. In anul 1968 dobandesc sediul si inventarul unui magazin de echipamente de vanatoare, Mauritz Widforss. Iar in acest inventar descopera si haine de barbati si se hotarasc sa isi extinda creatiile, pastrand astfel numele Mauritz si adaugandu-l celui deja existent Hennes.

marni manechine

O istorie placuta si interesanta, merita sa stim cate ceva despre hainele pe care le purtam cu placere. Fara sa fac reclama sau sa exagerez, ma bucur ca au reusit sa realizeze atat de multe. Consider ca aceste colaborari cu casele de moda, care au dobandit deja un renume international, constituie un avantaj pentru imaginea H&M la nivel mondial. Iar pentru toti barbatii care inca nu stiu ce sa ii cumpere persoanei iubite, in cazul in care va permite bugetul, stiti unde sa mergeti. Daca nu, o floare oricand aduce un zambet pe chipul celei de langa tine.

Numai motive de bucurie pentru anul in care am intrat cu pasi greoi, inzapeziti. Am un sentiment ca aceasta colectie nu va fi singura care ne va incanta pupilele si ne va delecta simturile, oferindu-ne senzualitatea si sexualitatea atat de dorita. Deci pot spune relaxata…zambeste feminitatii!:)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.