dulcea revansa

Dulcea revansa

Cu totii stim ca exista o rivalitate destul de “haioasa” intre pisici si catei. Sunt putine cazurile, care de cele mai multe ori sunt “create” de oameni, in care cateii si pisicile convietuiesc impreuna ca si o familie (#blended).

Cei care au acasa o pisica cunosc deja marea placere a acestora in a-si “ascuti” ghearele in tot ce ne este mai drag noua: canapea, fotoliu, covor.

Pentru a ne scapa cel putin temporar de aceasta situatie, designerul Erik Stehmann a creat o jucarie extrem de frumoasa si utila.

jucarie pentru pisici

Are forma unui catel (este cunoscuta sub numele de DOG sau PUP – pentru varianta mai mica ca si dimensiune) si astfel aceasta jucarie devine perfecta pentru pisici, motivandu-le sa isi ascuta ghearele in ea.

Mobila noastra nu va mai avea de suferit de acum inainte, iar preaiubitele noastre feline isi vor revarsa frustrarile exact pe inamicul lor numarul unu.

jucaria DOG pentru pisici

Pe langa utilitatea acestui DOG, trebuie sa ii apreciem si functia estetica, transformandu-se cu rapiditatea intr-un accesoriu placut pentru orice tip de locuinta.

Urmariti pana la final videoclipul pentru a va familiariza cu aceasta frumoasa si interesanta “opera de arta”. Ce parere aveti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.