Epilate si frumos bronzate!

Pentru ca zilele trecute v-am comunicat ce fructe si legume ne recomanda specialistii sa consumam in timpul sezonului estival, astazi o sa continui in acelasi ton si o sa va impartasesc care sunt cele mai frumoase plaje pe care continentul european ni le pune la dispozitie. Insa inainte de a ne relaxa intr-un cadru feeric, vreau sa va impartasesc o informatie care pe mine m-a surprins si bucurat in acelasi timp.

Cred ca nu exista femeie care nu a vazut cel putin un episod din celebrul serial american “Totul despre sex” (“Sex and the City”), serial in care Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) alaturi de prietenele sale vorbesc deschis despre viata lor. La un moment dat, intr-un episod, Carrie Bradshaw isi face o epilare braziliana (indepartarea completa a parului pubian, exceptie facand o portiune din centru – sub forma unui triunghi sau a unei bande).

Dupa ce acest episod a fost vizionat numeroase femei din intreaga lume au optat pentru aceasta procedura si in acest fel numarul cazurilor de infestare cu paduchi pubieni a scazut simtitor (potrivit Asociatiei Medicilor Dermatologi din Marea Britanie). Si astfel o problema de mii de ani reuseste sa fie partial rezolvata multumita unui serial dedicat femeilor, din pacate nu se acorda nici un premiu pentru o astfel de “prestanta”.

Proaspat epilate, plajele cu nisip fin, apele viu colorate si razele insorite, ne asteapta pentru un sejur greu de uitat sau de descris in cuvinte. Cele mai cautate si apreciate plaje ale continentului nostru, sunt: Plaja Illetes (Baleare – insula Formentera), Plaja Iepurilor (insula Lampedusa – sudul Siciliei, Italia), Plaja Myrtos (in nord-vestul insulei Kefalonia, Grecia), Plaja Dona Ana (sudul orasului Lagos – Portugalia) si Plaja Oludeniz (din Turcia). Sper sa reusim sa ne vedem si sa ciocnim un pahar cu “citro” pe una dintre aceste frumoase plaje insorite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.