Redescopera esarfa pentru par

Daca vorbim despre tendintele unui an in ceea ce priveste parul, pe primele pozitii vom intalni de fiecare data stilul, taieturile si apoi culoarea. Dar anul 2012 ne surprinde, un nou val al trecutului, filtrat prin perspectiva prezentului, ne “racoreste” stilul. Esarfele purtate in par sunt mai mult decat la moda anul acesta. Ma bucur ca imi pot folosi cu succes colectia de esarfe. Chiar daca anii trecuti utilizam esarfele pe post de turban, la mare sau in excursii, in restul zilelor evitam folosirea lor deoarece atrageau atentia. Dar pentru anul in curs, atragerea atentie a devenit un trend, asadar putem purta cu incredere orice accesoriu inedit.

O personalitate clasica si romantica acum este evidentiata prin reaparitia esarfelor purtate in stilul anilor 1940. Asadar vei putea fi activa si practica lasand in urma un val de frumusete care nu va trece neobservat.

esarfa 1940

Atat urbana cat si moderna, esarfa purtata in stilul anilor 1970 te va reinventa oferindu-ti doza de frumusete in orice moment al zilei.

esrafa 1970

Daca te regasesti in stilul etnic porti purta esarfa in stil african. Te va ajuta sa demonstrezi tuturor ca personalitatea ta puternica prinde voce indiferent de situatie.

esarfa etnica

Asadar anul 2012 pare sa detroneze turbanul din ipostaza de accesoriu nelipsit pentru par. Esarfele castiga teren in acest an, insa nu putem spune ca turbanul a disparut complet, el inca se regaseste in colectiile actuale si oricine il poate purta cu incredere.

esarfa turban

 

Esarfele de par sau turbanele sunt o alegere potrivita de fiecare data cand vrei sa iti pui in evidenta trasaturile fetei. Alege sa fi diferita indiferent de tinuta aleasa, foloseste esarfele pe care deja le ai in dulap si fi creativa! Personalizeaza fiecare zi punandu-ti in evidenta frumusetea si nu uita sa…zambesti feminitatii!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.