homosexualitate

Exista un remediu pentru homosexualitate: e grav unde am ajuns!!!

A fost descoperit remediul pentru homosexualitate! Un supozitor! Nu radeti, ar trebui sa plangeti! Pentru ca aceasta este mentalitatea colectiva, din pacate.

In Kuwait (Kuweit) poti face inchisoare daca esti minor (parca pana la 21 de ani) si intretii relatii sexuale cu o persoana de acelasi sex.exu

Pentru ca in aceasta tara din Peninsula Arabica homosexualitatea este interzisa in anul 2019. Stiu, parca tara noastra nu mai pare chiar atat de “rea”, nu-i asa?!

Ei bine, cercetatoarea (pentru ca doar o brilianta minte de femeie putea inventa asa ceva) si-a prezentat inventia in cadrul unei emisiuni televizate.

Aceasta sustine ca impulsurile homosexuale se datoreaza unui vierme care traieste in anusul oamenilor si care se hraneste cu sperma. Si din acest motiv nevoia de “a face sex” din randul celor care au acelasi partener sexual.

Despre homosexualitate: adevarul!

Ce n-am inteles eu, o minte nu atat de sclipitoare, e cum explica faptul ca lesbienele … nu au sperma pe care sa o “injecteze” in anus. Dar, ce stiu eu … probabil folosesc ele ceva sperma de la donatori ca sa “hraneasca” viermele.

Ma surprinde uneori ce citesc/vad/aud, apoi imi amintesc ca tot in 2019 exista oameni care considera ca pamantul este plat.

Asa cum in tara noastra inca mai exista oameni care voteaza … nope, nu voi deschide acest subiect. Ar fi prea mult: si homosexualitate si politica si religie.

Iar pentru ca homofobia atinge cote ridicate si in tara noastra, as vrea sa explic cum vad eu lucurile in acest sens.

In primul rand, trebuie sa intelegem ca nu ne nastem homofobi, ci dobandim aceasta fobie prin educatie (dictata de prejudecati si stereotipuri – zic eu si religie uneori).

Iar in al doilea rand, ar fi important sa intelegem ce inseamna homosexualitatea. Pentru ca inainte de a judeca ceva, trebuie sa intelegem acel ceva.

Ce este homosexualitatea?

Homosexualitatea nu este o optiune sau o alegere. Nu este un moft, nu e dictata de educatie/cultura/genetica, este ceva biologic.

La fel ca si multe alte specii de animale si omul este predispus homosexualitatii datorita modificarilor chimice din corp.

Alegem sa consumam alcool, droguri, sa fumam sau o anumita religie. Desi la partea cu viciile este o alegere pana se ajunge la dependenta, dupa intervine din nou partea chimica si nu prea mai putem controla asa usor alegerea.

Nu putem alege insa daca suntem sau nu homosexuali! Si asta nu trebuie sa fie transformat in ceva negativ.

Faptul ca orientarea ta sexuala este spre persoanele de acelasi sex nu te face un om mai rau sau mai bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.