gandurilerre

Femeile evolueaza intr-o directie buna. Unele! Altele nu!

Imi place sa sustin femeile. Incerc sa-mi ghidez viata dupa: “Real Queens fix each other’s crowns!” (“Adevaratele Regine isi aranjeaza una alteia coroana”).

Cam asa vad eu viata. Oamenii cu adevarati valorosi sunt cei orientati spre altii. Nu va ganditi sa luati mot-a-mot propozitia de mai sus.

Oamenii cu adevarat valorosi sunt cei care fac BINE. Iar prin bine puteti intelege orice, totul.

Constient fiind de valoarea si puterea ta, intri intr-o batalie periculoasa cu egoismul. Esti cel mai bun in ceea ce faci, cel mai bogat din jurul tau sau cel mai puternic. Ce alegi sa faci?!

Te gandesti ca cei din jur nu sunt ca tine. Le esti superior. Ii poti “calca in picioare”. Te poti lipsi de ei.

Femeile pot face orice-si doresc in viata

Sau poate mai sunt cativa care ar putea concura cu tine. Ce faci? Cum alegi sa-ti demonstrezi superioritatea? Calcandu-i in picioare atunci cand au garda jos? Sau aranjandu-le “coroana” atunci cand nici nu stiau ca o au cazuta.

Nu sunt feminista. Desi am crescut intr-o casa in care erau 3 generatii de femei, eu eram a patra.

Stiu ce inseamna ca o femeie sa nu poata sa-si decida viitorul Stiu ce inseamna ca sa nu poti sa alegi sa traiesti viata pe care ti-o doresti,

Am crescut langa astfel de femei. Le cunosc batalia vietii si o inteleg. Suferintele, neputinta, dorintele, visele zdrobite.

O generatie ceva mai fericita

Apoi eu, generatia care poate orice-si doreste. Crescuta astfel incat aripile mele sa nu fie zdrobite. Dar de niste femei care nu au stiut ce inseamna de fapt sa zbori.

Sunt generatia care a putut orice dar a zburat cu grijile celor care n-au avut aripi. Sper ca urmatoarea generatie sa fii invatat cate ceva din tot ce a suferit generatia din urma.

Dar tot mai des, uitandu-ma in jur, ma incarc cu negativism si cu gandul ca nu cred ca se mai pune pret pe asa ceva.

Acum reginele se scuipa intre ele, fiecare incercand sa dovedeasca celor din jur ca e mai buna. Cu toate ca sunt doar triste, frustrate, lipsite de dragostea adevarata a unui rege.

Aberatii de seara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.