femeile

Femeile gandesc si urmaresc Hustlers, de ce nu, nu-i asa?!

Am putea crede ca in anul 2019 femeile traiesc cea mai frumoasa perioada in ceea ce priveste “emanciparea”, “egalitatea”, “evolutia”. Dar nu este chiar asa.

Am urmarit filmul “Hustlers” si incerc sa-mi dau seama de ce e atat de mult “hate” in jurul acestui film?! Iar singurul raspuns la care ma pot gandi acum este ca: suntem in continuare o societate frustrata.

Si ce e trist este ca multe femei sunt in continuare cu frustrari. Nici macar noi nu stim sa ne apreciem, iubim, sustinem si asa mai departe.

Femeile sunt “centrul universului”

In caz ca nu stiti despre ce e vorba in acest film, va scriu pe scurt acum. Candva in New York Magazine a aparut un articol despre o gasca de foste dansatoare de striptease care au facut foarte multi bani. Cum?

Destul de simplu. Drogau putin “clientii” si le goleau cardurile. Totul fara ca ei sa stie si fara sa sufere. Cei mai multi chiar reveneau la “placerile” de care credeau ca au parte.

Metoda lor, mai mult decat ingenioasa, este demna de urmarit. Au dat dovada de inteligenta, ambitie, perseverenta si bune cunostinte in ceea ce priveste comunicarea.

Cum poate sa nu-ti placa un astfel de film? Indiferent de sexul pe care-l ai. Femei frumoase, bani, haine, masini, case scumpe, distractia la care viseaza majoritatea. Si cu toate astea, multa ura.

Si de ce nu ar fi asa?!

Pentru ca o “mana de femei” a reusit sa fraiereasca capete inteligente de pe Wall Street. Banii furati de barbati au ajuns in mainile unor femei … needucate. Si cum e posibil asa ceva in frumosul an 2019 in care traim.

Nu-i asa ca ne-am saturat sa vedem filme in care femeile se “emancipeaza”. Ne-am saturat de filme cu femei, gay, ne-am saturat sa auzim promovata diversitatea, egalitatea.

Ca deh, o promovam cu ceva mai mult tupeu in ultimii ani, nici macar zece, si deja ne-am saturat. Vrem normalitate. Mi-e sila! Duceti-va si evoluati pe alta planeta, misoginilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.