tenis

Femeile pot avea pasiuni masculine, nu stiati?!

Am crescut si copilarit inconjurata de sexul puternic: bunic, tata, fratele meu, vecini, colegi. De-a lungul vietii am observat ca prezenta masculina este ceva mai “relaxanta”, motiv pentru care am avut destul de multi amici.

Avand un frate mai mic am reusit sa deprind cateva “obiceiuri” masculine, sa le zic asa. Motiv pentru care, in prezent, intorc capul dupa o masina puternica sau mi se face pielea de gaina atunci cand aud ca Simona Halep a mai castigat un meci.

Cum am inceput sa fiu pasionata de tenis!

Printre primele mele prietene bune am avut si o “tenismena”. Era inalta (inca este) si facea pregatire pentru tenis de camp.

Alaturi de ea, in fiecare vara, jucam Badminton si uneori tenis de camp. Din pacate eu nu prea reuseam sa scot niciuna dintre servele ei. Fara sa glumesc!

In timp, in perioada facultatii, pentru ca majoritatea colegilor mei erau baieti si pasionati de pariuri, mi-am incercat si eu de cateva ori norocul. De fiecare data aveam emotii cand imi pregateam biletul zilei din tenis pentru ca erau si singurii mei bani, iar daca ii pierdeam ramaneam o perioada destul de lunga “leftera”.

Din fericire, dar si datorita faptului ca urmaream meciurile si sportivii, de cele mai multe ori reuseam sa imi recuperez banii si chiar mai mult (de diferenta de bani faceam cinste colegilor).

Pasiunile iti pot aduce si beneficii financiare!

Aveam un coleg care era foarte bun si care reusea sa castige sume mari din pariurile sportive. El a fost cel care imi oferea diferite ponturi sau predictii din tenis, tot el a fost si cel de la care am dobandit aceasta asa zisa “pasiune”.

Adi reusea sa castige suficienti bani incat se intretinea singur. Stia aproape orice il intrebai, cotele, avea o intuitie fantastica care era sustinuta si de numeroasele informatii detinute.

Trebuie sa risti, daca vrei sa castigi!

Nu sunt multi oameni care reusesc sa castige bani pariind, cu toate ca majoritatea barbatilor sunt pasionati de cel putin un sport. Trebuie sa stii totusi sa iti asumi anumite riscuri, pana la urma nu este chiar pentru oricine.

In zilele noastre, partea cea mai buna a acestei pasiuni este “existenta” ei online, ceea ce simplifica enorm intregul proces. Nu mai pierzi timp deplasandu-te, oricum informatiile tot din online le “culegi”.

Care este pasiunea voastra? Ati simtit vreodata adrenalina degajata in momentul in care iti verifici biletul? Dar senzatia pe care o ai atunci cand realizezi ca ai si castigat?!

sursa imaginii: http://bit.ly/2uw5VnR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.