ziua femeii

Fii asa cum simti, gandesti, vrei!

Au fost, sunt si vor fi multe femei importante in viata mea, pentru mine. Astazi a fost ziua lor, a noastra, a tuturor celor care gandim si ne simtim feminine.

Nu vreau sa scriu aici un banal “La multi ani!” pentru toate reprezentantele sexului frumos. Ar fi prea simplu!

Vreau doar sa le urez tuturor sa ramana asa cum simt, asa cum gandesc, asa cum isi doresc! Cred ca asta este cel mai important. Sa poti sa iti traiesti viata dupa cum simti, gandesti si vrei!

Ar exista ceva mai frumos?! Nu cred!

Anul trecut de 8 Martie eram impreuna cu maica-mea si a fost ceva ce nu mai facusem din copilarie. Anul acesta am fost acasa, racita, fara sa fac nimic deosebit. Cu toate acestea nu a fost ceva ce nu mi-a placut.

Atat timp cat am alaturi de mine oamenii la care tin pot fi oriunde si pot face orice! Asta mi-as dori sa simta toate femeile dragi mie! Sa se simta bine cu viata pe care o au, cu oamenii pe care i-au “adunat” in jur.

Pana la urma este atat de simpla si “ieftina” fericirea, incat nu trebuie sa aiba valoare. Si totusi, este atat de greu de atins!

Uitam cele mai simple lucruri si incercam sa ne schimbam pentru ceva ce nu conteaza atat de mult. Cand viata ar trebui sa fie despre cu totul altceva.

Pentru voi, femei frumoase de pretutindeni, pentru voi am o singura dorinta: fiti unice!

Fii tu, asa cum simti, gandesti si vrei! Fii tu, asa cum esti! Fii tu, Mara, Simona, Tatiana, Elvira, Diana! Fii femeie!

sursa imaginii: http://bit.ly/2mZZlm2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.