Filmele de dragoste care ne vor “marca”

Filmele sunt un bun prilej pentru a ne relaxa si a scapa de toate problemele si frustrarile pe care le avem. Atunci cand “vorbim” despre filme de dragoste lucrurile sunt cu atat mai profunde, deoarece de multe ori ne regasim in situatii similare si astfel primim raspunsuri la unele intrebari.

filme de dragoste

Astfel, pentru toti romanticii (si romanticele), am alcatuit un top cu cele mai bune filme de dragoste care va vor marca si care vor da sentimentului de iubire un nou “sens”.

1. The Notebook

Pe primul loc se afla filmul “The Notebook”. Filmul prezinta povestea a doi tineri care, din cauza diferentelor sociale, nu pot ramane impreuna. Chiar daca timpul “tace si trece” si fiecare urmeaza un alt drum in viata, momentul reintalnirii ii ajuta sa constientizeze faptul ca sentimentele lor sunt la fel de puternice ca si in prima zi.

2. A Walk To Remember

Filmul “A Walk to Remember” prezinta o poveste de dragoste incredibila. In acest film iubirea primeste noi intelesuri si depaseste orice bariera. Filmul este unul dintre cele mai bune filme de dragoste, acesta te va ajuta sa intelegi ce inseamna dragostea adevarata.

3. Love Actually

In acest film se prezinta povestea a opt cupluri diferite care se confrunta cu probleme in dragoste. Cu o distributie de exceptie (Hugh Grant, Emma Thompson, Keira Knightley, etc.), filmul prezinta cateva dintre problemele care pot aparea intr-un cuplu.

4. P.S. I love you

“P.S. I love you” este unul dintre cele mai bune filme de dragoste. Pentru ca stie ca va muri in curand, Gerry face tot posibilul pentru a-i face suferinta sotiei sale mai usoara. In acest sens el ascunde diferite mesaje prin casa, pe care sotia lui le va gasi dupa moartea sa. O poveste extraordinara!

5. Pride and Prejudice

O poveste de dragoste greu de uitat in care Elizabeth Bennet il intalneste pe bogatul si mandrul Darcy. Pentru ca iubirea lor sa “supravietuiasca”, cei doi indragostiti trebuie sa treaca peste mandrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.