Frumusete dantelata

Oficial este primavara, desi doar din punct de vedere calendaristic. Luna Martie pentru noi, femeile, este si luna in care vrem sa fim rasfatate si iubite. Este luna in care gingasia si frumusetea incearca sa topeasca straturile de zapada care acopera de prea mult timp sufletele rebele care incearca sa isi ia zborul. Si cum primavara pentru noi inseamna si feminitate, mai nou asociez dantela cu tot ceea ce inseamna senzualitate si frumusete, romantism si mister. Originea dantelei nu se poate estima cu precizie, undeva prin secolele XV-XVI apar primele atestari documentare. Una dintre cele mai cunoscute legende, personal e si preferata mea, este cea a unei sotii din Venetia care in asteptarea iubitului, marinar, a incercat sa imite ornamentele variate ale unui coral pe care acesta i-l daruise, cu ajutorul acului si a firelor de ata.

dantela fata

 

 

Invaluita in mister inca de la origini, dantela, acopera de secole trupurile femeilor oferindu-le acel frantuzesc ‘quelque chose’ de care fiecare are nevoie atunci cand vrea sa se simta speciala. Invazia dantelei in prezentarile internationale de moda a impus un nou trend in vestimentatia anului 2012. Acum poti gasi aproape in fiecare magazin articole vestimentare care contin dantela, am depasit pragul in care dantela se regasea doar la rochiile de mireasa sau in tinutele de cabaret. Fiecare creator de moda cu un renume international a combinat dantela cu materiale de contrast, astfel incat ea se regaseste atat in tinutele sexy cat si in cele conservatoare.

 

Indiferent de forma corpului sau de tipul de eveniment la care vrei sa participi poti descoperi combinatii unice in care dantela este inclusa. Recomand cu incredere tuturor femeilor care incearca sa iasa in evidenta, sau celor care doresc sa se simta deosebite. Ignora cerul mohorat si zapada de afara, fi zeita pentru o zi, rasfata-ti simturile si reinventeaza-te…zambeste feminitatii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.