frustrari

Frustrarile ne impiedica sa gandim corect

Daca aveti o zi ceva mai “mohorata”, va recomand sa mergeti intr-o institutie a statului si sa urmariti oamenii, relatiile dintre ei, discutiile, comentariile.

Ideal ar fi sa nu aveti si voi ceva urgent de rezolvat, pentru a putea “savura” din plin experienta. Cu siguranta veti intalni aceleasi tipologii.

Angajati plictisiti, obositi, sictiriti, clienti la fel, toate acestea intr-un cadru in care altcineva e de vina si cineva trebuie sa plateasca pentru asta. Cam asa este peste tot.

Multi oameni, multe frustrari!

Din aceasta adunare nu poate sa iasa decat scandal, in cea mai mare parte a timpului. Iar tu, ca si privitor din exterior (in engleza suna mult mai bine), te vei bucura de cateva replici memorabile.

Daca aveti timp si nu aveti ce face, va recomand sa urmariti doar oamenii si reactiile lor, merita!

In alta ordine de idei, o mare frustrare a locuitorilor din capitala, sunt fetele care fac videochat (videochatistele).

In urma cu patru ani, cand m-am mutat aici, am aflat inca din prima zi ca avem vecine care “fac videochat”.

Astazi am citit un reportaj facut de catre cei la BBC despre fetele din capitala care practica aceasta banoasa meserie (undeva in jurul sumei de 4000 de dolari/euro/lire – nu am retinut moneda – stiu ca BBC este din UK dar nu stiu sigur la ce au raportat castigul).

Ce am retinut, pe scurt!

Sunt foarte multe tinere care ajung sa faca videochat, argumentul lor principal fiind “banii”. Cele mai multe dintre ele au chiar si studii superioare, asadar nu putem sa le incadram neaparat in categoria “proaste”.

Nu au fost abuzate sexual sau maltratate, multe au chiar si relatii stabile, asadar nu sunt cu probleme psihice.

Cu toate ca multi nu fac diferenta, prostitutia este diferita de videochat, nu e “aceeasi Marie cu alta palarie”.

Nu le iau apararea, dar le inteleg. Pana la urma este o meserie ca oricare alta. Daca eu nu o practic, nu inseamna ca nu pot sa o si tolerez.

Videochatista sau intretinuta?

Pana la urma animatoarele, hostesele si celelalte femei intretinute care intretin relatii sexuale pentru a avea beneficii materiale, cu ce ar fi mai presus fata de videochatiste?

Din contra, macar cele din urma aleg cu cine isi doresc sa faca sex!

In fond si la urma urmei autosatisfacerea este perfect normala, daca vrei sa ai o viata echilibrata! Doar frustratii nu o inteleg. Din partea mea doar cuvinte de lauda pentru aceste fete.

Daca psihicul si fizicul le permite, de ce nu!? Mai bine “atarni” de diferiti sponsori care de cele mai multe ori iti provoaca greata atunci cand sunt dezbracati?! Zic si eu!

Sau vorba unei prietene “oricum dragostea vine la urma” (what!?).

sursa imaginii: http://bit.ly/2vqzYeO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.