familia

Ganduri despre viata. Cele mai multe sunt triste. Nu merita.

Din viata. Imi place sa-mi fac rau singura. Un fel de sadomasochism sentimental. Cred ca nu o sa pot corecta asta in viitorul apropiat, desi incerc.

Cautam ceva ieri pe un hard si am gasit poze vechi. Este placut sa “rascolesti” prin trecut. Consider ca tot ce am trait ne-a adus la nivelul la care suntem in prezent. Asa ca, nu putem decat sa facem pace cu trecutul.

Amintiri, oameni, emotii, trairi, evolutie. Prietenii pierdute, unele recastigate. Oameni care ne-au impresionat, intristat, marcat, care ne-au format.

Ganduri, viata, oameni.

Cel mai greu este insa sa revezi imagini ale unor oameni care au fost. Este atat de greu sa traiesti in aceiasi casa cu o persoana si apoi sa realizezi ca nu mai e.

Probabil este unul din cele mai grele sentimente. Sa ai amintiri cu acea persoana, sa te cunoasca asa cum esti de la primele respiratii si pana la adultul care ai ajuns.

Un om pe care il cunosti timp de 30 de ani si care face parte din viata ta zilnica sa dispara asa, de la o zi la alta.

Timpul vindeca orice rana, insa se pare ca si dupa 3 ani este la fel de greu. Uiti, iti reprimi, te saturi sa plangi. Si cu toate astea inca suferi.

Timpul nu vindeca chiar orice rana

Chiar si o poza iti poate face rau. Incerci sa-ti amintesti ziua aia si realizezi ca nu o mai e. Ai doar o imagine, dar nu mai sti despre ce ati vorbit, de ce v-ati certat sau de ce ati ras.

Cand oamenii dragi noua nu mai sunt aproape te legi de orice amintire. Uiti tot ce a fost negativ, clipele in care iti doreai sa nu mai fie langa tine.

Iti amintesti doar ce ai invatat de la ei si partile bune. Si pana la urma asa ar trebui sa fie. Gresim atat de mult unii fata de altii cand familia e tot ce avem.

Uitam ca bunatatea ar trebui sa fie “la moda” nu doar fata de altii, ci si fata de noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.