Gaseste diferenta

Intre Riri si Sharon e o diferenta de 30 de ani, cu siguranta Sharon Stone nu a ales aceasta tinuta vestimentara pentru a concura cu Rihanna, insa asemanarea izbitoare a acestui outfitt ne pune putin pe ganduri. Aceasta nu este singura diferenta dintre cele doua imagini de mai jos, chiar si continentele (sau tarile) sunt diferite, Riri isi poarta sanii “obraznici” pe strazile newyorkeze, iar Sharon isi etaleaza splendorile pe strazile pariziene.

Rihanna in New YorkSharon Stone in Paris

Chiar daca nu e prima data cand aceste vedete (la fel ca si multe altele) incearca sa atraga atentia prin dezvaluirea partilor feminine, chiar daca actrita din “Basic Instinct” ne-a obisnuit cu lipsa de inhibitii si ne-a dezvaluit de-a lungul anilor exact ceea ce doream sa admiram, eu consider ca aceasta tinuta a fost un raspuns pentru o alta etalare a feminitatii. Probabil unii/unele si-au dat deja seama despre cine este vorba, intr-adevar inegalabila Madonna a fost “tinta”. Vedeta, diva, artista, cantareata, sau cum vreti sa ii mai zicem Madonnei, aceasta si-a dezvelit un san in ultimul concert pe care l-a sustinut in Turcia.

Madonna in Turcia

Asadar lupta pentru a ramane in lumina reflectoarelor atunci cand ai peste 50 de ani este acerba, iar picanteriile sunt amanuntele care fac diferenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.