Geneza “Imparatiei Faimei” in Romania

Concertul pe care Lady Gaga il va sustine in Romania in data de 16 August anul curent, a ridicat o multime de intrebari in ultimele luni. Faima si fenomenul media care se “nasc” atunci cand numele “Lady Gaga” apare in orice titlu, nu avea cum sa nu dea nastere la o multime de articole, mai mult sau mai putin adevarate. Intr-un final putem sta linistiti, artista isi va sustine concertul din Romani(c)a, mai exact pe stadionul National Arena (construit la standarde internationale si inaugurat intr-o finala de cupa UEFA).

Lady Gaga in Romania
lady gaga
concert Gaga

Astazi este prima zi in care biletele au fost puse in vanzare, organizatorii au stabilit preturile in functie de distanta fata de scena, si anume intre 150-695 de lei. Daca te numeri printre fanii celebrei artiste ar fi bine sa iti achizitionezi din timp biletul, deoarece o multime de show-uri din acest turneu au ramas fara bilete in mai putin de jumatate de ora de la punerea oficiala in vanzare. Probabil nu este si cazul Romaniei (chiar daca ne numaram printre cei “favorizati”), in ceea ce priveste aceasta aparitie, cu siguranta acest concert va avea o amploare pe care multi “romanasi” nu o vor intelege.

lady gaga pe National Arena
Concert Lady Gaga in Romania
Gaga concerteaza pe stadionul national

Muzica de calitate, sonorizare impecabila, costume spectaculoase, concert instrumental desavarsit…acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care National Arena va “vibra” la superlativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.