Hai sa iubim azi!

Incerc sa invat sa apreciez fiecare eveniment din viata mea, mai exact impactul pe care il are asupra psihicului si uneori fizicului meu. Trebuie sa recunosc ca inca nu stapanesc foarte bine aceasta “arta”, uneori trec prea repede peste momentele frumoase si prea incet peste cele urate.

Sunt aproape sigura ca nu sunt prima persoana care s-a gandit la asta, dar o telecomanda care controleaza timpul ar fi perfecta.

Nu sunt extremista si nu pot zice ca am facut multe greseli in trecut pe care as vrea sa le pot sterge. Din contra, trecutul mi-a permis sa ajung aici, iar in momentul de fata sunt multumita cu ceea ce sunt. Exista totusi unele aspecte pe care as vrea sa le schimb, dar nu in ceea ce priveste ceea ce gandesc si simt.

Inca de mica mi-am dorit sa fiu iubita si sa iubesc, exact asa cum citeam in romanele “pretentioase” ale tineretii mele.

Atunci mi se parea totul posibil, credeam cu tarie in Fat Frumos si al sau cal alb, iubeam tot ceea ce tinea de domeniul “fantasticului”. Timpul insa m-a invatat ca nu e totul Lapte si Miere, iar experienta avuta de-a lungul anilor m-a “calit”.

Uneori mi-a fost mai greu insa am invatat din fiecare situatie si am incercat sa ma redefinesc periodic, sa ma schimb (viata chiar e un sir lung de schimbari).

Per total, nu pot decat sa fiu mandra de actuala mea “forma”, inca mai am multe lucruri pe care vreau sa le schimb insa invat sa ma iubesc pentru ceea ce sunt azi.

Iar in ceea ce priveste dragostea adevarata, dorinta arzatoare a copilariei, adolescentei si maturitatii mele, e langa mine de 7 ani si e din ce in ce mai bine.

Dragostea nu trece prin stomac si nici nu dispare dupa 3 ani, va spun eu sigur! Ea creste in fiecare zi, se dezvolta si trece prin fiecare etapa, exact asa cum am facut si noi in procesul evolutiei noastre.

Pe zi ce trece va fi mai puternica, trebuie doar sa gasesti persoana potrivita si sa fii realist, comunicativ si deschis.

E simplu sa iubesti si sa fii iubit, trebuie insa sa iti doresti asta si sa stii cine esti cu adevarat! Din pacate nu e chiar pentru toata lumea si pentru totdeauna!

O zi faina, plina de iubire, va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.